Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γ. Τσιμιτσέλης: Κέρδισε 15.000€ στο Poker. ”Mπλόφαρα αρκετές φορές”!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατάφερε να κερδίσει στο European Poker Tour. Περιγράφει την εμπειρία του αλλά και το πώς κατάφερε να οδηγήσει στην ήττα τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμμετείχε στο European Poker Tour, έναν διαγωνισμό όπου διάσημοι απ’όλοι την Ευρώπη, έπαιξαν poker με σκοπό οι νικητές να δώσουν το έπαθλό τους σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους. Ο Γιάννης εξηγεί πώς του έγινε η πρόταση: ”Η εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση, η Poker Stars, επικοινώνησε μαζί μου, όπως έγινε και με τους άλλους διαγωνιζόμενους που βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη – τους Γιάννη Στάνκογλου, Πηγή Δεβετζή, Σάββα Πούμπουρα, Ρένο Χαραλαμπίδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργο Χατζηπαύλου – για να συμμετάσχουμε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό αγώνων poker αποκλειστικά για αναγνωρίσιμα πρόσωπα από όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο μου κίνητρο όμως για να συμμετάσχω ήταν ότι τα κέρδη, για όποιον κέρδιζε στον τελικό, θα πήγαιναν σε ίδρυμα ή φιλανθρωπικό οργανισμό που έχουμε ήδη επιλέξει από πριν”, εξηγεί στο περιοδικό People.

Εκείνος αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε – 15.000€ – στο εργαστήρι αποκατάστασης ”Παναγία Ελεούσα” για παιδιά με νοητική στέρηση στο Μεσολόγγι. Πώς κατάφερε όμως να κερδίσει;”Πέρασα από τον ημιτελικό, όπου αντιμετώπισα την Αναστασοπούλου, τη Ζαρίφη και τον Χαραλαμπίδη, πήγα στον τελικό και με τη βοήθεια του καλού χαρτιού και της στρατηγικής, κέρδισα τον Σάββα Πούμπουρα με τον οποίο ήμασταν αντιμέτωποι ως φιναλίστ και ο οποίος – ως δεύτερος – κέρδισε 5.000€ που θα δωρίσει στο ίδρυμα Θεοτόκος για παιδιά. Όλοι οι αγώνες, όπως μας έχουν πει θα μεταδοθούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τον Αlpha”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Μπλόφαρα αρκετές φορές. Ήταν τόσο αγχωμένος ο Σάββας που του είχα πάρει την ψυχολογία στις τελευταίες παρτίδες. Νομίζω μάλιστα, ότι εκεί ήταν που τον κέρδισα. Κατάφερα να περάσω στον τελικό χωρίς να κερδίσω καμία παρτίδα, απλά και μόνο επειδή σφάχτηκαν η Πηνελόπη, η Κατερίνα και ο Ρένος, αποκλείστηκαν οι δύο από τους τρεις και πέρασα εγώ στον τελικό – από σπόντα ουσιαστικά – μαζί με την Πηνελόπη”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε