Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γερολυμάτος στο TLIFE: Ό,τι έχει συμβεί στον Ρουβά, έχει συμβεί και σε μένα από γυναικάρες, όχι κοριτσάκια!

Γερολυμάτος στο TLIFE: Ό,τι έχει συμβεί στον Ρουβά, έχει συμβεί και σε μένα από γυναικάρες, όχι κοριτσάκια!

Μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις, τους ομοφυλόφιλους, την γυμνή του φωτογράφηση, την οικονομική κρίση και τις εμπειρίες που απέκτησε στη ζωή του!

Ο γνωστός και γοητευτικός τραγουδιστής, Γιώργος Γερολυμάτος, διαγωνιζόμενος του ”Dancing with the stars”, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE, δηλώνει ”δεν έχω κανένα παράπονο από τη ζωή μου, δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα, ευλογημένος είμαι!”. Αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν θα διαγωνιστεί την Κυριακή στο σόου και μιλά για όλους και για όλα , όπως έχει μαθεί στη ζωή του, ντόμπρα και ειλικρινά!

Είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΡΑΤΩ, που έχει Πρόεδρο την Δήμητρα Γαλάνη κι Αντιπρόεδρο τη Χαρούλα Αλεξίου και σαν στέλεχος του ΛΑΟΣ δηλώνει: ”Είμαι από τους λίγους στην πολιτική ζωή της Ελλάδας που δεν έχω φάει χρήματα”.

Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε στο ”Dancing”; ”Παρακινήθηκα από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός, και από το γεγονός ότι, ήθελα να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για μένα, δεν είχα χορέψει ποτέ στην ζωή μου. Ήθελα πραγματικά να μάθω να χορεύω και το θεώρησα και τιμή μου που μέσα σε τόσους ”επώνυμους” Έλληνες που επέλεξαν και τους έκαναν πρόταση, ήμουν κι εγώ.”

Για ποιον λόγο δεν θα βρίσκεστε στο πλατώ την Κυριακή; ”Την Κυριακή αυτή δεν θα συμμετάσχω… Έχω ζητήσει άδεια γιατί έχω προγραμματισμένες συναυλίες, από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη, στην Γερμανία, στο Μόναχο, στη Βιέννη, στο Σαλτσμπουργκ και στο Γκρατσ και γυρίζω Πέμπτη. Έτσι, θ’ απουσιάσω για ένα επεισόδιο και θα βρίσκομαι στο αμέσως επόμενο. Δυστυχώς θα έχω λίγο χρόνο για να κάνω πρόβα για το επόμενο επεισόδιο, αλλά δεν πειράζει… Τουλάχιστον θα είμαι παρών, πρώτα ο Θεός, στο επόμενο. Ευτυχώς, για καλή μου τύχη, θα λείψω μόνο για ένα επεισόδιο!”

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε