Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: AUDITION για χορεύτριες & χορευτές Σάββατο & Κυριακή 9 & 10 Μαρτίου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: AUDITION για χορεύτριες & χορευτές Σάββατο & Κυριακή 9 & 10 Μαρτίου

Το ACB είναι η πρώτη χορευτική ομάδα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να δώσει σε παιδιά και νέους την ευκαιρία να εξελίξουν την τέχνη τους και να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό που αγαπούν.

Το ACB είναι η πρώτη χορευτική ομάδα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να δώσει σε παιδιά και νέους την ευκαιρία να εξελίξουν την τέχνη τους και να ασχοληθούν σοβαρά και όχι περιστασιακά με αυτό που αγαπούν.

/

Το ACB θα πραγματοποιήσει ακρόαση το Σάββατο 9 Μαρτίου και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 για χορευτές/τριες μέχρι 21 χρονών. Η ακρόαση θα γίνει στο Athens Ballet Center 3ης Σεπτεμβρίου 144, 2ος όροφος. Τα μαθήματα της ακρόασης θα δωθούν απο τον Pierre Tavernier καθηγητή κλασικού μπαλέτου στη Κ.Σ.Ο.Τ.   Η συμμετοχή στην ακρόαση είναι 10€ και θα πρέπει να εξοφληθεί την ημέρα της ακρόασης.

/

Το ACB θα δώσει 2 υποτροφίες σε χορευτές/τριες  για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινά σχολεία χορού το 2014 όπως του Royal Ballet School, Elmrust School for Dance, Bird College & Royal Academy of Dance. H Olivia Pickford, πρώην χορεύτρια-χορογράφος του London Children’s Ballet του Λονδίνου, Ballet Mistress του Irek Mukhemedov θα χορογραφήσει τη πρώτη μας παράσταση.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 160€ τουλάχιστον ΜΙΑ εβδομάδα πρίν ξεκινήσει η εντατική εβδομάδα προβών.  Το παραπάνω ποσό καλύπτει την συμμετοχή τους στα μαθήματα, στις πρόβες και τα κουστούμια.  Οι πρόβες με τη χορογράφο Olivia Pickford θα ξεκινήσουν την Κυριακή 7 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο ΜΟΝΟ Κυριακές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την στείλουν με μέιλ.  Αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές χωρίς φωτογραφία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail στο   athenschildrenballet@gmail.com , στο 210- 620 6863 ή μέσω FB στη σελίδα μας http://www.facebook.com/pages/Athens-Children-Ballet/332346680213636  για τις αιτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Σας περιμένουμε & Καλή Επιτυχία!
Η Ομάδα του ACB

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε