Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Matt Damon!

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως περιμένει τέταρτο κοριτσάκι με την σύντροφό του…

Ο Matt Damon ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά, καθώς η οικογένειά του θα αυξηθεί κατά ένα ακόμη μέλος τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, το μωράκι που περιμένει η οικογένεια Damon είναι κοριτσάκι, όπως και τα υπόλοιπα 3 παιδιά τους. 
 

Οι γυναίκες είναι σίγουρα… η αδυναμία του γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ και όπως φαίνεται έχουν κατακλύσει το σπίτι του. Συγκεκριμένα ο Matt Damon έχει αγκαλιάσει με αγάπη την 11χρονη κόρη της συζύγου του Luciana Barroso, που έχει από τον πρώτο της γάμο, έχει αποκτήσει άλλες δυο πανέμορφες κόρες μαζί της, την 2χρονη Gia και την 4χρονη Isabella και όπως όλα δείχνουν περιμένει και το τέταρτο κοριτσάκι του.
 
Ο ίδιος μάλιστα, με πολύ χαρά και υπερηφάνια ανακοίνωσε πως πρόκειται να ξαναγίνει μπαμπάς στην εκπομπή του David Letterman στη Νέα Υόρκη. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός προσθέτοντας το εξής: “Το να μεγαλώνεις κορίτσια είναι κάτι το μαναδικό. Είναι ένας ξεχωριστός κόσμος για έναν μπαμπά”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε