Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιατί έκλαψε η Άννα Βίσση στην Κύπρο; Δες το video

Η συγκίνηση της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, κατά την εμφάνισή της στην Κύπρο. Ποιος την έκανε να κλάψει;

Στην Κύπρο για μερικές εμφανίσεις βρίσκεται η Άννα Βίσση. Η διάσημη Ελληνίδα σταρ τραγούδησε στο νυχτερινό κέντρο “Pavillon” για τους φανατικούς θαυμαστές της και το κοινό την αποθέωσε.

 
Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και η Άννα για μία ακόμα φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας τραγουδιά από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα!
 
Το show παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Μαρία Ιωάννου από τη “Ζωή της άλλης” και η αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα της Άννας, Μυρτώ Κοντοβά στην οποία η Άννα αφιέρωσε το τραγούδι “Κόντρα”.
 

Από τα πρώτα τραπέζια, βέβαια, δεν έλειπε και η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας, που ήταν εκεί και καμάρωνε την Αννούλα της. Η πιο συγκινητική στιγμή, άλλωστε της βραδιάς ήταν όταν η ίδια πήγε στο τραπέζι, που καθόταν η μητέρα της και αφού ευχαρίστησε εκείνη και τον πατέρα της για όσα τους έχουν προσφέρει, της αφιέρωσε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Σ’ αγαπώ”. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πολύ συγκινημένη και είπε: “38 χρόνια μετά, Σοφούλα… Καλά τα κατάφερες!”, ενώ καθώς τραγουδούσε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της! “Δάκρυα χαράς”, είπε εκείνη και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα!
 
Δες το video:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε