Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο η Έφη Θώδη

Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο η Έφη Θώδη

Η τραγουδίστρια έκανε άνω κάτω ένα ολόκληρο νοσοκομείο στη Λαμία.

Σε έξαλη κατάσταση πήγε η Έφη Θώδη στο νοσοκομείο της Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής. Η τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Χρήστο, ζητούσε να εξετασθεί αμέσως από κάποιον γιατρό γιατί είχε σπάσει το πόδι της.

Σύμφωνα με το νοσηλευτικό προσωπικό, η Θώδη έβριζε, απειλούσε και έριχνε κατάρες έως ότου να εμφανιστεί κάποιος γιατρός να την εξετάσει. Οι υπόλοιποι ασθενείς τρόμαξαν κι απομακρύνθηκαν καθώς οι φωνές της ακούγοντας σε όλους τους ορόφους.

Τελικά, οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου έσπευσαν κοντά της και αφού διαπίστωσαν από τις εξετάσεις ότι είχε υποστεί στραμπούληγμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, την μετέφεραν, σύμφωνα με την Espresso,στο δωμάτιο 618 της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Ο σύντροφός της εξηγεί πως το περιστατικό συνέβη στο εξοχικό τους στην Αρκίτσα, όταν η τραγουδίστρια αποφάσισε να πάει βόλτα κι έπεσε. Αμέσως, φρόντισε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης κι από εκεί τους έστειλαν στης Λαμίας. 

Όσον αφορά την συμπεριφορά της στο νοσοκομείο αναφέρει: “Απλώς ήταν ταραγμένη με την περιπέτειά της. Ούτε έδειρε , ούτε δάγκωσε κανέναν. Όταν κάποιος ταράζεται λέει πράγματα που δεν εννοεί.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε