Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γνώρισε τις Real Housewives του Ant1! Τι αποκαλύπτουν στο TLIFE!

Γνώρισε τις Real Housewives του Ant1! Τι αποκαλύπτουν στο TLIFE!

Οι έξι πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι του Ant1 μιλούν αποκλειστικά στο TLIFE…

Ένα νέο ανατρεπτικό τηλεοπτικό ριάλιτι φέρνει ο Ant1 στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο λόγος για τις “Real Housewives” που θα έρθουν να αλλάξουν, όλα όσα ήξερες για τις εργαζόμενες νοικοκυρές. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Χριστίνα Παππά, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Τζό Τόγκου, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Φώφη Μαστροκώστα.

 

Η κάμερα θα ακολουθεί τις 6 γυναίκες σε όλες τις φάσεις την καθημερινότητάς τους, από το πρωινό τους ξύπνημα και τις ώρες της δουλειάς, μέχρι τις τρυφερές στιγμές που έχουν στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους. Οι πρωταγωνίστριες θα δράσουν αυθόρμητα και ειλικρινά, παρουσιάζοντας τις κρυφές πτυχές του εαυτού τους, αλλά και προβάλλοντας τις καθημερινές ανησυχίες που λίγο πολύ αντιμετωπίζει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Βέβαια, δεδομένου ότι τα πλάνα θα είναι γυρισμένα σε real time, θα υπάρχουν εντάσεις, τσακωμοί, αλλά και δυνατές φιλίες που θα αναπτυχθούν μεταξύ τους.

Αννίτα Ναθαναήλ: H σύζυγος και μητέρα

Η Αννίτα Ναθαναήλ, παντρεμένη με τον Κρις τα τελευταία 10 χρόνια και με δύο παιδιά, τη Σύνθια και την Τερέζα, είναι επιχειρηματίας και διακοσμήτρια. Παραδέχτηκε ότι, επειδή τα γυρίσματα διαρκούσαν πολλές ώρες, μπορεί η παραγωγή να προβάλλει, αυτά που θεωρεί ότι έχουν περισσότερη ουσία ή τα πιο spicy, ”γιατί ξέρουμε όλοι, ότι στο βωμό της τηλεθέασης πρέπει να προβληθούν αυτά που θα προκαλέσουν κι όχι αυτά που θα δείχνουν τη γλυκανάλατη πλευρά της ζωή μας”, είπε η ίδια.

Τζο Τόγκου: Η επιχειρηματίας

 

Η Τζο Τόγκου είναι μια δυναμική επιχειρηματίας που έχει ξεκινήσει την δική της επιχείρηση στο χώρο της μόδας. Η ίδια από μικρή έγινε σχεδιάστρια μόδας και για αρκετά χρόνια δούλευε μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τόγκο. Η Τζο έχει χωρίσει δυο φορές και αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερη. Ωστόσο, τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της, προσπαθεί να τον περνά μαζί με τον 9χρονο γιό της, τον οποίο υπεραγαπά.

 

Για την επιλογή της να συμμετέχει στο ριάλιτι η Τζο δήλωσε το εξής: “Η Χριστίνα με πρότεινε και ήμουν το 2ο άτομο που αποφάσισα να συμμετέχω στο concept. Το πρώτο επεισόδιο που θα δείτε στις οθόνες είναι σαν πιλότος και παρουσιάζει τις ζωές και των 6 μας. Ενώ στο τέλος του επεισοδίου θα ξεκινήσει η ιστορία και θα αρχίσει η πλοκή”.

 
Χριστίνα Παππά: Η ανεξάρτητη

Η Χριστίνα Παππά, ελεύθερη, αλλά ”πάντα ερωτευμένη”, με τον γιο της, Δημήτρη, είναι ηθοποιός κι επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Για την απόφαση να συμμετέχει και για το consept δήλωσε: ”Η κάμερα μας ακολουθεί, αλλά όχι 24 ώρες το 24ωρο, ούτε είναι στημένη μέσα στο σπίτι. Η δική μου ζωή είναι εκτεθειμένη, γιατί δουλεύω από 17 χρονών στην τηλεόραση. Δεν πήρα μέρος για να φανώ. Το είδα ως επάγγελμα. Για ‘μένα είναι σαν ένα σίριαλ χωρίς σενάριο. Δεν έχω να φοβηθώ, ούτε να κρύψω κάτι. Όσο είχα να εκτεθώ, έχω εκτεθεί.”

Ιωάννα Σουλιώτη: Η αυθεντική

Η  Ιωάννα Σουλιώτη, χωρισμένη με δύο παιδιά, τον Φιλέα και τη Φιλομήλα, είναι σύμβουλος μόδας σε περιοδικά κι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Σχετικά με την παραγωγή ανέφερε ότι η κάμερα ακολουθεί απλά τους ρυθμούς της ζωής τους και χαριτολογώντας είπε πως δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, ούτε κριτική επιτροπή, που θα κρίνει πώς να ζούμε τις ζωές μας. ”Είναι μια καταγραφή της καθημερινότητάς μας και των σχέσεων που αναπτύσσονται μέσα σ’ αυτήν, για εμάς τις έξι”, δήλωσε.

Ορθούλα Παπαδάκου: Η αυθόρμητη

 

Η Ελληνοκαναδέζα Ορθούλα Παπαδάκου είναι η αυθόρμητη της παρέας των έξι γυναικών. Την είχαμε δει να συμμετέχει στο Survivor 1 και αργότερα να βρίσκεται μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο στο τηλεπαιχνίδι Fort Boyard.

 

Η ίδια δήλωσε στο TLIFE πως όταν της πρότειναν να συμμετέχει στις “Real Housewives”, γέλασε και νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα. “Όταν άκουσα το concept νόμιζα ότι είναι φάρσα, γιατί εγώ δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδιά και θεωρούσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό. Από την παραγωγή μου εξήγησαν όμως, πως έψαχναν μια δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα, χωρίς παιδιά για να προβάλλουν και αυτήν την γυναικεία πλευρά. Από τη στιγμή που δεν είναι το κλασσικό ριάλιτι που θα με υποχρέωνε να είμαι εγκλωβισμένη σε ένα χώρο το σκέφτηκα και δέχτηκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Φώφη Μαστροκώστα: Εργαζόμενη μητέρα και φοιτήτρια

 

Η Φώφη Μαστροκώστα είναι παντρεμένη τα τελευταία 7 χρόνια και έχει ένα κοριτσάκι, την Ερσύνη που είναι μόλις 3,5 χρόνων. Η Φώφη είναι αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Α.Μ.Ε.Λ. (Αττικό Μετρό-Εταιρία Λειτουργίας), ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά.

 

Διάβασε εδώ ολόκληρες τις συνεντεύξεις

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε