Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γνωστή ηθοποιός δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι μαμά!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Rebecca Gayheart με casual εμφάνιση και χωρίς μακιγιαζ, να κάνει βόλτα με το νεογέννητο μωρό της!

Κάθε μαμά μπορεί να καταλάβει την γνωστή ηθοποιό που γέννησε πριν από λίγο καιρό και διχνει χλωμή και κουρασμένη. Ο λόγος για την Rebecca Gayheart, η οποία απέκτησε πρόσφατα ένα μωράκι και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε ενώ έκανε τα ψώνια της στο supermarket.

 
Η Rebecca βρέθηκε μαζί με το νεογέννητο μωρό της σε supermarket στο Beverly Hills, όπoυ έκανε τα ψώνια της με την 8 μηνών κορούλα της. H πρωταγωνίστρια του Nip/Tuck ήταν ντυμένη με casual ρούχα, δεν φορούσε make-up και είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή και σίγουρα θυμίζουν στις μανούλες τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνη τους.
 

 
Ωστόσο, η ίδια έμοιαζε να είναι πολύ χαρούμενη με το νέο ρόλο της μητέρας που έχει αναλάβει στην πραγματική ζωή της και δεν έπαψε στιγμή να χαμογελάει και να πειράζει την πανέμορφη κορούλα της.
 

 
Ο ηθοποιός φαίνεται πως σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ‘οτι στο παρελθόν και έχει αρχίσει να ξεπερνά το σοκ που είχε υποστεί όταν κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία ένος 9χρονου αγοριού, που είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε