Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γνωστός επιχειρηματίας πουλά το σκάφος του

Πωλητήριο στο σκάφος του έβαλε ο Άρης Βωβός, στο υπερσύγχρονο γιοτ “Maria Pia” έναντι  11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Άρης Βωβός αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές 41 μέτρων γιοτ του, το οποίο έχει το όνομα της αγαπημένης του κόρης “Μαρίας-Πία”, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του Βίκυ. Το “Maria-Pia” είναι ένα ολοκαίνουριο σκαρί που ναυπηγήθηκε από την ΑΒ Yachts και θα αποτελέσει σίγουρα το μήλον της έριδος, σύμφωνα με το ένθετο “Real Life”.  

Το σκάφος διαθέτει πέντε καμπίνες-σουίτες, πέντε μπάνιο, επτά καμπίνες πληρώματος και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, προσφέροντάς τους ανέσεις που θα μπορούσαν να έχουν σ’ ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Ακόμη, η διακόσμηση του yacht είναι νεοκλασσική, με σκούρα ξύλο και γήινα χρώματα σε κουρτίνες και έπιπλα.

Ο Mr Real Estate, όπως ονομάζουν τον Άρη Βωβό, δηλώνει λάτρης της Μυκόνου και πέρσι έκανε το πρώτο του ταξίδι με το “Maria Pia” στο νησί των Ανέμων. Μάλιστα, την ίδια περίοδο, ο Άρης Βωβός έφθασε με το πολυτελές γιοτ του μέχρι την Κυανή Ακτή. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, το γιοτ ενοικιάζοταν σε όσους ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με πολυτελές σκάφος. Η αγγελία πώλησης του σκάφους βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο με τιμή εκκίνησης τα 11 εκατομμύρια ευρώ. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε