Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλεί την Τζούλια πόρνη!

Ο Πάνος Καλλίδης έχει συνεργαστεί με την όμορφη ξανθιά στο παρελθόν αλλά πρώτη φορά μιλάει για το προσωπό της με αφορμή το ροζ DVD.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στα μουσικά πράγματα τα τελευταία πέντε χρόνια. Με την Τζούλια Αλεξανδράτου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Caramela”. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για την επαγγελματική σχέση που έχει με την Τζούλια δήλωσε: “Είναι αλήθεια πώς η Τζούλια έφερνε κόσμο στο μαγαζί, γιατί πολλοί έρχονταν να δουν από περιέργεια και να διαπιστώσουν πώς τραγουδάει. Πάντως σαν συνάδελφος ήταν πολύ καλή και συνεπέστατη”. 

Όσο για το αν θεωρεί την όμορφη ξανθιά συνάδελφό του, ο Πάνος Καλλίδης τόνισε “Από τη στιγμή που ανέβηκε στη πίστα και πληρωνόταν πολύ καλά γι’ αυτό που προσέφερε για 15 λεπτά, πώς να την αποκαλέσω; Και σου λέω πώς αν μου έλεγαν να συνεργαστώ ξανά μαζί της θα το έκανα. Δεν είμαι ρατσιστής! Εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη. Νομίζεις λοιπόν, πώς δεν θα το κάνω εγώ;”.

“Αποκαλείς την Τζούλια πόρνη;” ρώτησε ο δημοσιογράφος και τότε ο τραγουδιστής απάντησε χωρίς υπεκφυγές: “Μα πώς να την αποκαλέσω, αφού έκανε αυτό το DVD;”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε