Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Golden Globes: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έκλεψαν τις εντυπώσεις! Τι φόρεσαν οι celebrities;Ψήφισε!

Golden Globes: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έκλεψαν τις εντυπώσεις! Τι φόρεσαν οι celebrities;Ψήφισε!

Εμφανίσεις γεμάτες από glamour και επιλογές υψηλής ραπτικής για ακόμη μια φορά μας καθήλωσαν. Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο κόκκινο χαλί!

Tι κι αν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί των βραβεία Golden Globes. Λαμπερές εμφανίσεις γεμάτες από glamour που σε μεταφέρουν σε μία άλλη πραγματικότητα που μοιάζει παραμυθένια.

‘Αντρες με κομψά κοστούμια και γυναίκες με τουαλέτες που σε καθηλώνουν και εξιτάρουν την γεύση της μόδας μέσα σου. Στιλίστες που τα ονόματα τους είναι συνδεδεμένα με την επιτυχία, την έμπνευση και τη μόδα έχουν δώσει το καλύτερο τους εαυτό και όπως έγραψε και η Rachel Zoe στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter δεν έκλεισε μάτι ώστε να δει όλες τις πελάτισσες της να κλέβουν τις εντυπώσεις. What a thrill!

Το TLIFE σε ταξιδεύει στο εξωτερικό και σου δίνει όλες τις λεπτομέρειες από τα φορέματα, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που oι αγαπημένες μας επώνυμες επέλεξαν για το κόκκινο χαλί.

Δες όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε