Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γρ. Αρναούτογλου : “Δεν έχω υπογράψει ακόμα με το Mega”, δηλώνει αποκλειστικά στο TLIFE !

Γρ. Αρναούτογλου : “Δεν έχω υπογράψει ακόμα με το Mega”, δηλώνει αποκλειστικά στο TLIFE !

Ο γνωστός παρουσιαστής μας αποκαλύπτει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις του με το Μεγάλο Κανάλι, σε σχέση με την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την ερχόμενη σεζόν.

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Mega.Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να παρουσιάζουν την ανανέωση της συνεργασίας του γνωστού παρουσιαστή με το κανάλι, σαν μία ανανέωση… θρίλερ ! Αλλωστε, είναι γνωστό ότι στον χώρο μας, μας αρέσουν τα μάλλα τα… θρίλερ και μάλιστα τα θρίλερ για γερά νεύρα. Παρόλα αυτά, είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ;

Εψαξα ,λοιπόν, να βρω τον γνωστό παρουσιαστή προκειμένου να μάθω το τι ακριβώς συμβαίνει και κατάφερα να εντοπίσω τα ίχνη του που αλλού ; Μα φυσικά στην Νάξο, που γι ΄αυτό το καλοκαίρι θα είναι το αγαπημένο του νησί ! Βλέπετε, αυτό το καλοκαίρι στην Νάξο ασχολείται και με το σπορ των επιχειρήσεων, αλλά και με το σπορ του έρωτα ! Και όσο για το πρώτο δεν ξέρω τις ικανότητές του, όσο ,όμως, για το δεύτερο; Καταφέρνει να… σκοράρει συχνά ! Με την περίπτωσή του έχουμε χάσει πια τον λογαριασμό !

Ετσι, κατάφερα να τον ρωτήσω για το τι ακριβώς συμβαίνει με το Μεγάλο Κανάλι :

“…Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Οι σχέσεις μου με το Mega ήταν, είναι και θα είναι άριστες… Δεν ζούμε κανένα δράμα, ούτε κανένα θρίλερ διαπραγματεύσεων. Απλώς για την ώρα βρισκόμαστε σε μία αναμονή”, λέει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης και συνεχίζει :

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε