Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γρ. Αρναούτογλου: ”Θέλω να προσέξω τη Νάντια όσο περισσότερο μπορώ”!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη Νάντια Μπουλέ, αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ”Βράδυ”. Μοιραία η συζήτηση έφτασε στην αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ. ”Με την Νάντια είμαστε σε μία φάση επαναπροσέγγισης, κα επειδή είναι ένα από τα πιο σοβαρά κορίτσια που έχω γνωρίσει θέλω να την προσέξω όσο περισσότερο μπορώ γιατί αυτό της αξίζει. Σημασία άλλωστε δεν έχει το τι κάνω, αλλά το τι δεν κάνω”.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως για μία περίοδο είχε καβαλήσει το ”καλάμι”: ”Όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση δεν ήταν όπως σήμερα. Το 1991 όλα ήταν πιο ρομαντικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε. Η τηλεόραση έχει κάτι γοητευτικό. Όταν ξεκινάς και αισθάνεσαι από μέσα σου ασφαλής το περνάς καλά. Κάποια στιγμή την ψωνίζεις. Και εγώ «την άκουσα» πριν καμία τετραετία. Ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Έκανα ένα τρομακτικό λάθος, ήμουν στο «Πολύ την Κυριακή», ήταν ένα one man show, κάποια στιγμή άρχισα να δίνω οδηγίες στον σκηνοθέτη μου στον αέρα. Πέρσι τον βρήκα και του ζήτησα συγγνώμη γιατί κατάλαβα πως ήταν λάθος μου και αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα. Αυτό έγινε πιο σαφές  όταν μου είπαν να κάτσω να ηρεμήσω, ο Πέτρος Μπούτος μου το πρότεινε. Όταν ηρέμησα και είδα τις εκπομπές κατάλαβα τι έκανα”.

Παραδέχτηκε επίσης πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο: ”Ψυχανάλυση έχω κάνει και μπορεί να βοηθήσει. Αν πονάει το πόδι σου πας στον ορθοπεδικό. Αν πονάει η ψυχή στον ψυχολόγο”. Πλεον αισθάνεται πάρα πολύ καλά στη ζωή του και ευχαριστεί τον Θεό γι’αυτό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε