Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Gucci σκάφος, Chanel ψαροντούφεκο, Lanvin μάσκα ύπνου…. και άλλα “τερτίπια” πολυτελείας!

Το tlife.gr σου παρουσιάζει κάποια από τα πιο δημοφιλή brand gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά. Απόλαυσέ τα!

Εδώ και αρκετά χρόνια επικρατεί ένα έντονο logo -mania που σε κάνει να αναρωτιέσαι από πού προήλθε όλο αυτό. Κοινωνικοπολιτικά εξηγείται εύκολα και εμπεριστατωμένα αλλά νομιίζω πως ούτε τη διάθεση έχεις ούτε και το χρόνο να ασχοληθείς. Δέχεσαι πως υπάρχει και ανάλογα με το πόσο σε αντιπροσωπεύει το προσαρμόζεις στη ζωή σου.

Εάν είσαι λοιπόν στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα labels αυτό θα είναι η αποθέωσή σου! Σου προτείνω να κάτσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις το roll down της σελίδας.
Εάν είσαι από την άλλη πλευρά της όχθης, που τα θεωρεί αδιάφορα και χωρίς λόγο υπάρξης, ίσως και κιτς… ρίξε μια ματιά, έτσι, για να έχεις κι εσύ άποψη, βρε αδερφέ!

Βλέπεις ανυποψίαστα τις καινούριες συλλογές των αγαπημένων σου σχεδιαστών και λες “Α! ωραίες οι φούστες, τα φορέματα, τα αξεσουάρ, άντε και τα είδη σπιτιού”. Πως θα σου φαινόταν όμως εάν σου έλεγα πως μπορείς πέρα από Trussardi παντελόνι να βρείς Trussardi ποδήλατο, Chanel ψαροντούφεκο, Hermes ελικόπτερο, Paul Smith μπάλα ποδοσφαίρου, Μarc Jacbs σανίδα του surf και Lanvin μάσκα ύπνου;

Mπορεί να θεωρείς πως δεν ισχύουν αυτά που διαβάζεις ή πως δεν υπάρχει κόσμος που θα τα αγοράσει. Θέλω να σε ενημερώσω λοιπόν πως οι οίκοι είναι επιχειρήσεις και πως δεν θα κατέφευγαν στη δημιουργία τέτοιου είδους gadget πολυτελείας χωρίς να πιστεύoυν πως υπάρχουν αγοραστές εκεί έξω.

Το tlife.gr σου παρουσιάζει κάποια από τα πιο δημοφιλή brand gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά.

Versace

Η Donatella που η απλότητα είναι άγνωστη λέξη στο λεξικό της δεν θα πρέπει να σε εκπλήσει, αφού δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτε λιγότερο από ελικόπτερο, ιδιωτικό jet και Lamborghini… Ό με τη δική της υπογραφή.

Gucci

Εάν όσο αγαπάς τη θάλασσα αγαπάς και τον οίκο Gucci το Αquariva είναι το ιδανικό δώρο για σένα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε