Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

H Α. Λιβιτσάνου τραγουδά με τον σύντροφό της και μιλάει στο TLIFE για τον γάμο!

Δες φωτογραφίες και βίντεο με την Άντα να τραγουδάει unplugged!

Συναντήσαμε την Άντα Λιβιτσάνου σε γνωστή μουσική σκηνή του Πειραιά και λίγο πριν πιάσει στα χέρια της το μικρόφωνο και ταξιδέψει τους θαμώνες με τη φωνή της, την ”ανακρίναμε” γύρω από τα πάντα! Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που της λείπει από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης και δηλώνει πως, αν στο μέλλον δεν αντέξει άλλο, θ’ αλλάξει ενδεχομένως επάγγελμα, αρκεί να βρει κάτι που θα τη γεμίζει!

”Αυτό που μου λείπει και με πληγώνει σ’ αυτή τη δουλειά, είναι ότι δεν υπάρχει ανθρωπιά. Μου λείπει αυτό το κομμάτι και στεναχωριέμαι, γιατί υποτίθεται ότι κάνουμε μία δουλειά η οποία δίνει πράγματα, παραδειγματίζει, περνάει ουσία και μηνύματα. Αισθάνομαι όμως, ότι δεν υπάρχει πια ουσία μέσα στο χώρο εργασίας. Αν δεν υπάρχει εκεί, τότε πώς θα την περάσεις μετά στον θεατή;”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Άντα είναι ένας άνθρωπος που όπως μας είπε πιστεύει στην ευκαιρία, είτε είναι πρώτη είτε δεύτερη είτε τρίτη, μιας κι εκεί φαίνεται η μεγαλοψυχία μας. ”Ό,τι λάθος κι αν κάνει ο άλλος έγκειται στο πώς θα το διαχειριστεί. Η συγχώρεση έρχεται μέσα από την αυτογνωσία και των δύο. Πρέπει κι εγώ ν’ αναλογιστώ τις ευθύνες μου και τι ήταν αυτό που ενόχλησε τον άλλο… Πιστεύω πως θα συγχωρούσα τα πάντα!”

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει έξω φρενών;

”Eκτός εαυτού με βγάζουν συνήθως πολύ ηλίθια και ανούσια πράγματα. Ας πούμε, έχω ένα ελάττωμα, ότι είμαι λίγο bossy, λίγο Control freak. (γέλια) Κι αυτό είναι πολύ αρνητικό γιατί πρήζω κόσμο, αλλά δεν το κάνω επίτηδες προς Θεού και προσπαθώ να το ελέγξω. Αυτό με το οποίο χάνω εντελώς την υπομονή μου, είναι η ασυνέπεια. Είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και κυρίως η επαγγελματική. Εγώ θα δώσω ένα ραντεβού και θα ‘μαι ακριβής. Έχω θέμα μ’ αυτό, δεν μ’ αρέσει να με στήνουν και δεν στήνω. Αντιλαμβάνομαι φυσικά το ελληνικότατο 10λεπτο, αλλά είναι πρόβλημα αυτό, γιατί όταν ο άλλος είναι συνεπής, αυτό δείχνει ενδιαφέρον, έτσι το αποκωδικοποιώ. Αλλά εντάξει, δεν τρελαίνομαι. Έχω φάει και τόσο στήσιμο στη ζωή μου… Φτάνει για 2-3 ζωές ας πούμε. Μόνο από τις δύο κολλητές μου… (γέλια)”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Άντας Λιβιτσάνου και δες video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε