Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

H “ΑΓΑΠΗ” της Έλενας Ράπτη!

H Έλενα Ράπτη βρέθηκε για ακόμη μία φορά κοντά στους συμπολίτες της…

H Έλενα Ράπτη δεν σταματάει λεπτό να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ειδικά στις γυναίκες, με σκοπό την ενημέρωση αλλά  και την απλόχερη προσφαρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, δράσεις με θέμα την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Γυναίκες όλων των ηλικιών υποβλήθηκαν σε δωρεάν κλινική εξέταση-ψηλάφηση μαστού από εξειδικευμένους ιατρούς που βρίσκονταν στο χώρο της εκδήλωσης  και δωρεάν μαστογραφία στην κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που ήταν εκεί για την άμεση εξέταση

Ακριβώς την προηγούμενη ημέρα, η «ΑΓΑΠΗ» πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στη Λαϊκή Αγορά Ευόσμου με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Έλενα που είναι και  Ιδρυτικό Μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης μαζί με άλλα μέλη και φίλους διένειμαν από ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο περίπτερο έντυπο ενημερωτικό υλικό και γλαστράκια με πανσέδες ως μια συμβολική χειρονομία για την αξία του πρασίνου στη ζωή μας.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε