Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

H Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά με ρούχα και σου έχω όλες τις λεπτομέρειες!!

H Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά με ρούχα και σου έχω όλες τις λεπτομέρειες!!

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά από ρούχα και έμαθα τι χρώματα θα επικρατήσουν, τι στιλ αλλά και που θα μπορούμε να τα βρούμε!!

Μία μεγάλη έκπληξη μας περίμενε όλες – και μάλιστα πολύ ευχάριστη – η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά από ρούχα με την υπογραφή της!

Η Δέσποινα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της χώρας μας και δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει, από βόλτα στο σούπερ μάρκετ μέχρι πρεμιέρα εμφανίσεων της σε νυχτερινό μαγαζί,  και να μην σε απασχολήσει με τις στιλιστικές της επιλογές. Κι αν κάτι αγαπώ πολύ στη Δέσποινα είναι ότι έφερε τη μόδα στη νύχτα και το προσωπικό της στιλ μέσα στην καθημερινότητα προδίδει πως από πίσω κρύβεται μία γυναίκα με προσωπικότητα και ωραία αισθητική.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να φτάσει η πληροφορία πως ρούχα με την υπογραφή της θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και να μην επικοινωνήσω με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη ώστε να διασταυρώσω όλες τις πληροφορίες που είχα.

Όντως, μου λέει μέσα Νοεμβρίου περιμένουμε την πρώτη collection με την υπογραφή της Δέσποινας σε συνεργασία με τα καταστήματα chip&chip. Είναι κάτι που ήθελε πολύ καιρό να κάνει και το είχε συζητήσει στο παρελθόν αλλά τώρα μοιάζει να είναι η κατάλληλη στιγμή, με την σωστή και εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα που την πλαισιώνει.

Όλη η έμπνευση της σειράς…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε