Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

H δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη! Μάθε τα βασικά της διατροφής και χάσε κιλά μια για πάντα…

H δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη! Μάθε τα βασικά της διατροφής και χάσε κιλά μια για πάντα…

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο βασισμένο στα πρότυπα της ισορροπημένης διατροφής για να πετύχεις το στόχο σου!

Θέλεις να χάσεις κιλά! Εντάξει… Πόσο καλά όμως γνωρίζεις το σώμα και τους παράγοντες που επηρεάζουν το βάρος σου; Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο βασισμένο στα πρότυπα της ισορροπημένης διατροφής για να πετύχεις το στόχο σου!

Μαθήματα διατροφής

Πριν όμως κατεβάσεις το διαιτολόγιο στον υπολογιστή σου, πάρε το τετράδιό σου και σημείωσε τα SOS! 

1. Κλειδί για τη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους αποτελεί η υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών, μιας και κανένα μακροπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, εάν δεν μεταβληθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη διατροφή μας! ΔΕΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ “ΣΗΜΑΙΑ” ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!

2. Πόσο συχνά ενδίδεις στο αγαπημένο σου burger; Μήπως είσαι από εκείνα τα κορίτσια που σηκώνονται τη νύχτα με λιγούρα; Απάντησε σε μερικές απλές ερωτήσεις καθημερινότητας και δες αν είσαι στο σωστό δρόμο ή πρέπει να αλλάξεις συνήθειες για να μην πάρεις κιλά. ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε