Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

H Δούκισσα Νομικού μιλάει για μόδα και στιλ! Τι της αρέσει να ψωνίζει; Τι φοράει όταν δεν έχει κέφια;

Ποιός σχεδιαστής είναι ο αγαπημένος της; Ποιό trend από τη φετινή σεζόν της αρέσει; Τι προτιμάει τσάντες ή παπούτσια;

Είναι αναμφισβήτητα μία πολύ όμορφη γυναίκα που σε κάνει είτε το θέλεις είτε όχι να την κοιτάξεις. Με πολύ μεγάλο ατού της το πρόσωπο που παραπέμπει σε πορσελάνινη κούκλα. Η λεπτή και παράλληλα κομψή φυσιογνωμία της Δούκισσας Νομικού δίνει αμέσως την άισθησης μίας κομψής γυναίκας που προσέχει τον εαυτό της και δεν κάνει πράγματα ή πειραματισμούς που δεν αρέσουν ή δεν ταιριάζουν με την αισθητική της.

Με όλα αυτά λοιπόν στο μυαλό και με δεδομένο πως είναι μία απο τις λίγες νέες παρουσίες στην τηλεόραση που σου αρέσει να την βλέπεις και έχει άποψη στο ντύσιμο εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και μιλήσαμε μαζί της για μόδα -τι άλλο;

Πήγαμε στο στούντιο του Alter, στα γυρίσματα της εκπομπής και…

Πριν μπούμε στα άδυτα της προσωπικής της γκαρνταρόμπας δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με την στιλίστρια της εκπομπής Life&Style, Νανέλα Σιδέρη, η οποία μας είπε πως η Δούκισσα είναι απόλυτα συνεργάσιμη, χαλαρή και της αρέσει πολύ να μεταμορφώνεται. Ενώ η ίδια στην ερώτηση για το πιο στιλ ντυσίματος κατά τη γνώμη της ταιριάζει καλύτερα στη Δούκισσα, μου απάντησε πως είναι μια τόσο όμορφη γυναίκα που όλα τα στιλ αναδεικνύονται επάνω της.

Σωστά!

Η Δούκισσα στις φωτογραφίες φοράει φόρεμα Thakoon από το Soho-Soho και παπούτσια Guiseppe Zanotti, Καλογήρου.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες της Δούκισσας από τα παρασκήνια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε