weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

H «Γενιά των 592» ευρώ μιλά στο TLIFE!

H «Γενιά των 592» ευρώ μιλά στο TLIFE!

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ” μιλούν στο TLIFE και μας παρουσιάζουν τους ήρωες που υποδύονται. Μεταξύ άλλων δίνουν τις δικές τους συμβουλές στους νέους…
 
Κατερίνα ( Ιωάννα Τριανταφυλλίδου): Η πτυχιούχος του Harvard!

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδύεται την Κατερίνα, μία νέα κοπέλα, που αφού έζησε 7 χρόνια στο εξωτερικό για να σπουδάσει νομική στα καλύτερα Πανεπιστήμια επιστρέφει στην Ελλάδα. Αγαπάει πολύ το επαγγελμά της και ελπίζει ότι με τις γνώσεις που διαθέτει θα ξεχωρίσει, αλλά προσγειώνεται απότομα στην ελληνική πραγματικότητα και συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε.
 
«Με την Κατερίνα είμαστε σχεδόν συνομήλικες και προσπαθούμε και οι δύο να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στο επάγγελμα που έχουμε επιλέξει. Ομολογώ, βέβαια, ότι η δική μου αρχή ήταν κάπως πιο εύκολη και δημιουργική. Παρόλα αυτά, είμαστε και οι δύο νέες στο χώρο μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Το βασικότερο κοινό στοιχείο είναι οτι μας αρέσει να είμαστε ανεξάρτητες και οτι οι δικοί μας άνθρωποι είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας», λέει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
 
Σπουδές: Η Ιωάννα έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου γνώρισε και τον Αλέξη (Δημήτρης Μακαλιάς). Συνεργασίες: Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν στο “Λίτσα.com” με το ρόλο της Μαρίνας. Μετά προέκυψαν κάποιες μικρότερες συμμετοχές στην “Εργαζόμενη γυναίκα” και στο “4”. Από θέατρο συμμετείχε στην παράσταση “Σουίτα στο πλάζα” που ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας πέρσι με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο, το καλοκαίρι ήταν στη “Λυσιστράτη” με το Εθνικό Θέατρο.

Χαραλάμπης (Κωνσταντίνος Γαβαλάς): Ο αιώνιος φοιτητής!

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς υποδύεται τον Χαραλάμπη Χάλαρη. Ο Χαραλάμπης είναι ο άνθρωπος που αρνείται να μεγαλώσει και να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη. Το μόνο που θέλει είναι να ευχαριστιέται την ζωή με παιδικό ενθουσιασμό και να κερδίζει εμπειρίες. Μένει ακόμα με τους γονείς του και θεωρεί αυτή την κατάσταση ιδανική καθώς νιώθει ότι είναι σε ένα τσάμπα ξενοδοχείο.
 
«Ο Χαραλάμπης είναι ένας άνεργος με ψυχοσύνθεση «ότι να ‘ναι». Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουμε νομίζω πως είναι η τρέλα που διαθέτει αυτός ο χαρακτήρας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Σπουδές: «Έχω τελειώσει το θέατρο Τέχνης Κάρολος Κούν», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

 
Ιωάννα (Ανδρί Θεοδότου): Η Κύπρια ψυχολόγος

Η Ανδρι Θεοδότου υποδύεται την Ιωάννα, μια κοπέλα με θεμελιωμένο σχέδιο για τη ζωή της! Θέλει να κατακτήσει τρεις στόχους: καριέρα, σύζυγο και παιδιά με αυτή ακριβώς τη σειρά. Την χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η θετική διάθεση και η επιμονή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία και μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παρόλο που οι γονείς της την πιέζουν να γυρίσει στην Κύπρο, η ίδια πιστεύει ότι έχει περισσότερες ευκαιρίες στην Αθήνα αν και μέχρι τώρα δεν έχει βρει τίποτα και είναι έτοιμη να κάνει ακόμα και την babysitter σκύλων προκειμένου να δουλέψει.

«Η Ιωάννα Ιωάννου είναι μια άνεργη ψυχολόγος κυπριάκης καταγωγής, που εχει βάλει στόχο μέχρι τα 25 της να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια… Δυστύχως τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα ονειρεύεται και είναι μόνη της, χωρίς δουλειά, χωρίς σχέση να μοιράζεται ένα σπίτι με 2 συγκάτοικους…», αναφέρει η Άνδρι Θεοδότου και προσθέτει πως το κοινό στοιχείο της με την ηρωίδα που υποδύεται είναι η κυπριακή καταγωγή της.

Σπουδές: «Έχω τελειώσει το θέατρο Τέχνης Κάρολος Κούν», σημειώνει.

Σταύρος (Θοδωρής Αντωνιάδης): Ιδιοφυΐα και παρθένος

Ο Θοδωρής Αντωνιάδης υποδύεται τον Σταύρο, έναν χαρακτήρα που βλέπει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα μιας ιδιοφυΐας με 167 βαθμούς IQ. Είναι ένας υπεραναλυτικός άνθρωπος με σχεδόν επιθετική ειλικρίνεια, πολλές ιδιοτροπίες και φοβίες. Δεν πίνει αλκοόλ, είναι υποχόνδριος, δεν είχε ποτέ σχέσεις με κοπέλες και δεν αντέχει την ακαταστασία.
 
«Ο Σταύρος είναι μια ιδιοφυΐα με διδακτορικό στη σωματιδιακή φυσική… Θέλετε κι άλλα; Ναι, ε; Εντάξει. Λιιιίγο υποχόνδριος και λιγουλάκι ψυχαναγκαστικός. Κανείς δεν είναι τέλειος, ή… σχεδόν κανείς», λέει ο Θοδωρής Αντωνιάδης. Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχει με το ρόλο που υποδύεται ο ίδιος απαντά το εξής: «Κοινά…; Ε, μ’αρέσει να’μαι καθαρός. ΠΟΛΥ!! Πειράζει;»
 
Σπουδές: “Αρχικά σπούδασα δημοσιογραφία. Στη συνέχεια πέρασα στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν με το οποίο κατά καλή μου τύχη έχω συνεργαστεί πολλές φορές!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αλέξης (Δημήτρης Μακαλιάς): Χαμηλόμισθος διαφημιστής

“Υποδύομαι τον Αλέξη Καναβά, έναν χαμηλόμισθο νέο της γενιάς μου, ο οποίος εργάζεται σε μια διαφημιστική εταιρεία. Η “Μπουχέσας Α.Ε.” περνάει και αυτή τη δική της κρίση με αποτέλεσμα να κρίνεται το εργασιακό μέλλον του Αλέξη καθημερινά. Πέρα από τις εργασιακές δυσκολίες ο Αλέξης αντιμετωπίζει και μια μικρή δυσκολία στα ερωτικά του. Είναι αμετανόητα ρομαντικός, φορώντας τα ροζ γυαλιά του και αδημονώντας να βρει επιτέλους την κατάλληλη ευκαιρία να φανερώσει τον έρωτα του στην επί 7 χρόνια κολλητή του, Κατερίνα!”, λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία με το ρόλο του, ο ίδιος αναφέρει ότι: “Ένα βασικό στοιχείο είναι ότι και οι δυο μας αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χιούμορ. Η αισιοδοξία και η προσπάθεια μας ταιριάζουν, ακόμα κι αν μας τα φέρνει ανάποδα η ζωή. Το ισχυρό σημείο μας είναι ο ρομαντισμός μας, αλλά ο καθένας τον εκφράζει με το δικό του τρόπο!”.

Σπουδές: “Έχω τελειώσει τη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου αλλά και το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί χρόνια με τη μουσική, πιάνο και αρμονία, καθώς και το τραγούδι.”, σημειώνει.
  
Μίρι (Λευτέρης Ελευθερίου): Ο απόλυτος γκαφατζής!

“Ο Μίρι είναι ένας αγαθός γκαφατζής, αλλόγλωσσος οικονομικός μετανάστης στην Ελλάδα”, αναφέρει ο Λευτέρης Ελευθερίου και δηλώνει πως το κοινό χαρακτηριστικό του με τον ήρωα που υποδύεται είναι οι γκάφες που κάνουν.

Σπουδές: Τελοιόφοιτος cameraman της σχολής Α.Κ.Μ.Η και της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης “ΑΡΧΗ”

#TAGS MM