Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

H γυναίκα του Schwarzenegger έψαχνε σπίτι από τον Ιανουάριο!

Μήνες πίσω και σιωπηλά έψαχνε για σπίτι η Maria Shiver…

Σύμφωνα μετοTMZ η Maria Shiver, έψαχνε σιωπηλά σπίτι στις βίλες του Los Angeles, από τον Ιανουάριο, αρκετούς μήνες δλαδη πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με παιδί που απέκτησε ο σύζυγός της Arnold Schwazernegger με μία από τις υπηρέτριες του σπιτιού.

Σε αυτά τα συγκροτήματα κοιτούσε για σπίτι

Με βάση αυτή την πληροφορία μάλλον αποδεικνύεται ότι με το που έληξε η θητεία  του Arnold από την κυβέρνηση της Καλιφόρνια, στις 3 Ιανουαρίου, εξομολογήθηκε αμέσως στη σύζυγό του για τον 13χρονο γιο του.

Πηγές λένε ότι η Maria κοίταξε ένα πολυτελές σπίτι κοντά στο πανεπιστήμιο της Καλιφορνια και του Λος Άντζελες στο οποίο θα είχε διάφρους διασήμους για γείτονες όπως τους Βruce Willis, Sofia Vergara, Paul Anka, Donna Summer και τον  Matt Kemp.

Οι ίδιες πηγές λένε πως δεν της άρεσαν τα συγκροτήματα. Τα πολυτελή σπίτια που κοίταζε κοστίζουν για αγορά μεταξύ 10-30 εκατ. δολάρια κι ενοίκιο περίπου 30.000 δολάρια το μήνα. Κάποια με τρεις μόνο κρεβατοκάμαρες κόστιζαν 17.000 δολάρια το μήνα.

H Μaria Shiver θεώρησε ότι τα σπίτια αυτά ήταν πολύ εκτεθειμένα στους paparazzi κι ακόμη ψάχνει για το σπίτι που θα μείνει!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε