Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

H Lady Gaga άνοιξε τη βραδιά των Mtv Awards!

Tα πρώτα νέα από τη μεγάλη βραδιά…

Τα Mtv Awards 2011, έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη. Τη βραδιά στο Λος Άντζελες άνοιξε με μια …διαφορετική και -γι’ ακόμα μία φορά- ανατρεπτική εμφάνιση η Lady Gaga.

Ντυμένη άντρας και συγκεκριμένα, υποδυόμενη τον Joe Calderone, κρατώντας ένα τσιγάρο κι έχοντας ακόμα ένα στο αυτί, άνοιξε το μεγάλο αυτό show με ένα μονόλογο ενώ λίγο μετά παρουσίασε το κομμάτι ”You and i” με πλήθος χορευτών και με τη συνοδεία του κιθαρίστα Brian May.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν η Nicki Minaj και ο Jonah Hill, για να παρουσιάσουν τις υποψηφιότητες για το καλύτερο pop video, ενώ δεν παρέλειψαν να αστειευτούν γύρω από την εμφανή απώλεια βάρους του δεύτερου.

H Nicki Minaj

Επιπλέον, η βασίλισσα των VMA, Britney Spears, ήταν εκείνη που κέρδισε το πρώτο βραβείο της βραδιάς για το τραγούδι της ”Till the World Ends”. Η Βritney ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ευχαρίστησε το Θεό και τα παιδάκια της, Jayden και Preston.

Ο μέλλοντας μπαμπάς, Jay -Z και ο Kanye West, εξέπληξαν το κοινό με τον τρόπο που παρουσίασαν το κομμάτι τυς ”Otis”, από το τελευταίο τους άλμπουμ ”Watch the Throne”, ενώ λίγο μετά η Demi Lovato έδωσε το βραβείο της καλύτερης συνεργασίας, στην Katy Perry και τον Kanye West για το ”Ε.Τ.”.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε