Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

H Lady Gaga κάνει σαν τρελή για την βρετανική κουζίνα!

Η εκεντρική σταρ μπορεί να απόλαυσε την φέτα στην χώρα μας ωστόσο λατρεύει το παραδοσιακό φαγητό των Βρετανών.

H Lady Gaga έμεινε παραπάνω από ότι υπολόγιζε στην βρετανική πρωτεύουσα καθώς αναβλήθηκε η εμφάνισή της στο Παρίσι λόγω των κινητοποιήσεων των Γάλλων. Η διάσημη star απολαμβάνει παρόλα αυτά την παραμονή της εκεί και λάτρεψε την βρετανική κουζίνα. Μπορεί στην  επίσκεψή της στην Ελλάδα να χόρτασε φέτα αλλά στην Αγγλία τρελαίνεται για το παραδοσιακό τους πιάτο, fish and chips.

Για τον λόγο αυτό, η 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε χθες το εστιατόριο Sea Shell Fish Bar για να φάει το αγαπημένο της γεύμα αλλά τελικά έφαγε… πόρτα! Το πουλμανάκι με το οποίο μετακινούνται οι συνεργάτες της στην περιοδεία δεν χωρούσε στο πάρκιν του μαγαζιού κι έτσι η star αναγκάστηκε να φύγει.

Η επιθυμία της όμως να απολαύσει το παραδοσιακό πιάτο των Βρετανών δεν μπορούσε παρά να γίνει πραγμματικότητα αφού έστειλε τους συνεργάτες της να πάρουν το γεύμα σε πακέτο και να το φάνε στο πούλμαν.

Όσο οι συνεργάτες της έφερναν το φαγητό, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο ζεσό πουλμανάκι και αξίζει να σημειώσουμε ότι το γεύμα της ήρθε πιο φτηνό σε πακέτο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε