Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

H M.Ε. Λυκουρέζου, αποκαλύπτει πως είναι να έχεις γονείς τη Λάσκαρη και το Λυκουρέζο!

H Mαρία – Ελένη μιλάει για τους διάσημους γονείς της αλλά και την πρόταση που δέχτηκε από show χορού σκιαγραφώντας το Dancing on the Ice.

Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου που το όνομα της σίγουρα σου φέρνει στο μυαλό τη Ζωή Λάσκαρη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μίλησε στο ένθετο περιοδικό Radar της εφημερίδας “Το Έθνος της Κυριακής”  για το πως είναι να μεγαλώνεις με διάσημους γονείς αλλά για την πρόταση που δέχτηκε  να συμμετέχει στο Dancing on the Ice.

Η Μαρία – Ελένη πλέον πολύ πιο ώριμα παραδεχτήκε πως παλαιότερα την άγχωνε που οι γονείς της ήτανε διάσημοι. Σε αντίθεση με τώρα που το γουστάρει. Αφού κατάλαβε καλά πως επειδή προέρχεται από δύο επιτυχημένους ανθρώπους δεν επιβάλεται να γίνει κι εκείνη εξίσου επιτυχημένη. Κόμπλεξ, όπως χαρακτηριστικά λέει, που δεν το  έχει.  Πλέον αυτό που την ενδιαφέρει, όσο βλέπει τους γονείς της να μεγαλώνουν,  είναι να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Η Μαρία- Ελένη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα παιδική  ζωή αφού δίπλα στους γονείς της έζησε εμπειρίες αξέχαστα μοναδικές. ” Μεγάλωσα σε καμαρίνια αλλά και σε ένα σπίτι που όχι μόνο ήταν θεατρικά διακοσμημένο, αλλά, έιχε φιλοξενήσει ιερά τέρατα όπως τον Μινωτή, τον Βολανάκη, τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε