Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

H Madonna στην Εllen DeGeneres για τον εκφοβισμό στα σχολεία!

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για τον εκφοβισμό στα σχολία και τις λύσεις που πρέπει να δωθούν.

Έντονα κοινωνικοποιημένη και έχοντας παιδιά σε μικρή ηλικία, η Madonna μίλησε στο “The Ellen DeGeneres Show” και στην γνωστή παρουσιάστρια για τη βια και τον εκφοβισμό στα σχολεία.

Η βασίλισσα της pop εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω δορυφορικής σύνδεσης και αναφέρθηκε στο ζήτημα του εκφοβισμού και στις λύσεις που πρέπει να δοθούν για την αντιμετώπισή του!
 
Είμαι πολύ μπερδεμένη και στενοχωρημένη για το μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών στα σχολεία, που σημειώνεται τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του εκφοβισμού”, είπε η Madonna, προσθέτοντας πως είναι πολύ λυπηρό το να ακούς πως παιδιά αφαιρούν τις ζωές τους εξαιτίας του εκφοβισμού στα σχολεία.
 
Όσον αφορά την ενημέρωση των παιδιών πάνω σ΄αυτό το θέμα, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πως τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πως να συμπεριφέρονται. “Πρέπει να μιλάμε πολύ στα παιδιά για την σπουδαιότητα του να μην κρίνεις τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Να μην κρίνεις τους ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην εικόνα που έχεις σχηματίσει για εκείνους και για το τι θα ήταν cool στα μάτια τους”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
 
Δες το video από την εκπομή:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε