Σάββατο, 30 Μαρ.
15oC Αθήνα

H Μπάρμπα βρέθηκε στο πλατώ της Μελέτη και μίλησε για τις “Νοικοκυρές” του Ant1!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε τελικά στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” …

Μπορεί η Βάνα Μπάρμπα να “έστησε” την Μελέτη στο πλατώ της εκπομπής την Τρίτη, ωστόσο, σήμερα βρέθηκε στο studio και αποκατέστησε την τηλεοπτική τους σχέση. Η γνωστή ηθοποιός, όπως δήλωσε και στο TLIFE είχε ένα προσωπικό πρόβλημα που την εμπόδισε να βρεθεί στην εκπομπή, όπως είχαν κανονίσει και ζήτησε συγνώμη στους συντελεστές του καναλιού.

 
Στη σημερινή της εμφάνιση, αφού εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε κοντά στην παρέα της εκπομπής “Πρωινή Μελέτη” την Τρίτη, μίλησε για τη δουλειά της, τις “Real Housewives”, αλλά και όσα της αρέσουν να παρακολουθεί στην τηλεόραση.
“Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζομαι (σ.σ εννοώντας την Χριστίνα Παππά), είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό… Ο τίτλος που έχει δοθεί στην εκπομπή είναι προβοκατόρικος και αυτό ήταν αναμενόμενο ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία του show”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.
 
Η ίδια σημείωσε ότι της αρέσει η εκπομπή, αλλά θα μπορούσε να έχει άλλο τίτλο, γιατί οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν εκεί δεν είναι οι κλασσικές νοικοκυρές. “Γνωρίζω τα κορίτσια και είναι πολύ καλές. Ωστόσο όταν μιλάς για νοικοκυρές δεν μπορείς να δείχνεις αυτά τα κορίτσια. Αν λέγανε lifestyle housewives ίσως θα ανταποκρινόταν περισσότερο στην πραγματικότητα. Η νοικοκυρά δεν έχει αυτόν τον τρόπο ζωής”, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε: “Εμένα μου αρέσουν γιατί είναι όλες τους λαμπερά κορίτσια που δείχνουν απλά τον εαυτό τους. Δεν είναι νοικοκυρές για όλους εμάς που τις ξέρουμε. Αυτή είναι η νέα τηλεόραση όμως”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε