Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

H Natalie Portman στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας!

Πρεμιέρα με την ταινία “Black Swan”, που πρωταγωνιστoύν η Natalie Potman και ο Vincent Cassel έκανε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία!

Προχθες ξεκίνησε επίσημα το Φεστιβαλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το θρίλερ “Black Swan”, που πρωταγωνιστεί η Natalie Portman και ο Vincent Cassel.

 
Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στο φεστιβάλ και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια εκπληκτική τουαλέτα, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Το “Black Swan” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που αφηγείται την ιστορία μιας μπαλαρίνας (Natalie Portman), η οποία κερδίζει το ρόλο της ζωής της, αλλά χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, πέφτει ψυχολογικά στα όρια της κατάθλιψης και καταλήγει σε πλήρη απόγνωση…
 
Ταυτόχρονα, η εμφάνιση μιας ανταγωνίστριας χορεύτριας, την οποία υποδύεται η Mila Kunis, προκαλεί εμμονές ζήλιας αλλά ταυτόχρονα και ερωτική απελευθέρωση.
 
Το ψυχολογικό θρίλερ περιλαμβάνει και μια τολμηρή σκηνή μεταξύ των δύο νεαρών ηθοποιών καθώς και στοιχεία βίας και τρόμου που κάνουν ξεκάθαρη την τομή που θέλει να κάνει η ταλαντούχα ηθοποιός από τους “καθαρούς” ρόλους στους οποίους έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε.

 
Μέχρι στιγμής οι κριτικές για την ταινία είναι θετικές και, η Natalie Portman διεκδικεί μια διάκριση σ’ αυτήν τη διοργάνωση.

Ακόμη, μια από τις λαμπερές παρουσίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν και η Jessica Alba, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα mini μαύρο φόρεμα με μεγάλη ουρά.

 
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτό θα κάνουν πρεμιέρα πολλές νέες ταινίες καινούριων σκηνοθετών.
 
Δες το trailer της ταινίας της Natalie Portman:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε