Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

H πρώην του, οι φίλοι του, η μαμά του… Τι να φορέσεις μαζί του σε 5 διαφορετικές καταστάσεις!

Το tlife.gr σου παρουσιάζει 5 καταστάσεις με το αγόρι σου που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είσαι με τις ώρες μπροστά στη ντουλάπα σου σε σημείο που ξεχνάς γιατί κάθεσαι μπροστά της τόση ώρα. Το σημείο που έχεις φτάσει είναι τόσο αδιέξοδο που ενώ έχεις βγάλει σχεδόν όλα σου τα ρούχα έξω και τα έχεις προβάρει κόμποι σφίγγουν το λαιμό σου και η σκέψη να ακυρώσεις την έξοδο, αφού δεν έχεις ρούχα να βάλεις, όλο και κερδίζει μέσα σου. Προφανέστατα η πεποίθηση του “δεν έχω ρούχα να βάλω” προέρχεται είτε από κάτι που είδες στις βιτρίνες και ονειρεύτηκες να το φοράς είτε επειδή το άγχος για το μέρος που έχεις να πας σε έχει γονατίσει.

Πριν σου πω τι να προτιμήσεις, τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις σε στιγμές μαζί με το αγόρι σου θέλω να σου δώσω κουράγιο ως γυναίκα προς γυναίκα και να σου πω πως όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή την αδιέξοδη θέση!

Επειδή σχεδόν σε όλα τα περιοδικά θα βρεις τι να βάλεις στο πρώτο ραντεβού το tlife.gr σε πάει παρακάτω (πολύ σημαντική στιγμή το πρώτο ραντεβού, αλλά αρκετά) για το τι πρέπει να βάλεις σε 5 καταστάσεις μαζί του, αφού πλέον είστε ζευγάρι και τα ρούχα του πρώτου ραντεβού έβγαλαν τα χρήματά τους.

Είσαστε μαζί. Όλα κυλάνε αρμονικά και στα μάτια του φαντάζεις σαν όνειρο. Όπως συμβαίνει και σε σένα άλλωστε αφού και τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνει, τα βρίσκεις τόσο χαριτωμένα! (Υπογράφω πως σε ένα χρόνο από τώρα αυτά θα αποτελούν τον πρώτο σας καβγά). Ας σταματήσω τη φλυαρία όμως… κι ας προχωρήσω στα 5 διαφορετικά σκηνικά που θα αναλύσουμε.

Εκδρομή στο εξοχικό με τους κολλητούς του

‘Ήρθε η στιγμή που θα πάτε εκδρομή στο εξοχικό των κολλητών του! Προφανώς τους έχεις ήδη γνωρίσει, έχετε γελάσει και τους βρίσκεις πολύ άνετους και φιλικούς. Αν και σίγουρα δεν είναι το ιδανικό σου σκηνικό, το να είσαι μαζί με τα παιδιά ένα ολόκληρο weekend, λες δεν πειράζει, και αρχίζεις τις ετοιμασίες.

Από αριστερά D&G, D&G και D-squared

Θυμήσου πως εκεί δεν πας για να αναδείξεις την κορμοστασιά σου…. το πόσο στιλ έχεις αλλά ούτε και να κερδίσεις τα βλέμματα όλων, λόγω των sexy αναλογιών σου. Είναι οι φίλοι του! Και το να θέλεις να σε ποθούν είναι από λίγο εώς πολύ  περίεργο. Επέλεξε λοιπόν να πάρεις μαζί σου φορέματα είτε maxi είτε αέρινα, βερμούδες, μπλούζες και παρεό που και θα σου δώσουν χάρη και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα μαζί τους. Φυσικά επηρεάζει και η τοποθεσία του σπιτιού αφού μπορεί και να χρειαστείς ρούχα για την νυχτερινή σας βόλτα.

TIP: Ζήτησε τη γνώμη μιας γυναίκας που θα σου έλεγε ειλικρινά τη γνώμη της. Οι γυναίκες μυριζόμαστε το προκλητικό στιλ από χιλιόμετρα.

Απέφυγε λοιπόν να πάρεις μαζί τα πιο sexy ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

-Απέφυγε να φορέσεις γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα μέσα στο σπίτι.

-Να κάνεις βόλτες το πρωί φτιάχνοντας καφέ με το νεγκλιζέ.

-Να φοράς καυτά σορτσάκια.

-Τα σκαφτά σου μαγιό και τη διάθεσή σου για topless ηλιοθεραπεία.

-Απέφυγε τα φαντασμαγορικά σύνολα πχ. φορέματα με στρας, παγέτες και οτιδήποτε σε κάνει να φαίνεσαι γραφική.

Να θυμάσαι πως ό, τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις  να είσαι ο εαυτός σου!

Διάβασε όλο το άρθρο στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε