Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

H Σ. Καλλή, στο TLIFE: Το μυστικό της για τέλειο κορμί, πως έχασε 17 κιλά και γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες!

H Σ. Καλλή, στο TLIFE: Το μυστικό της για τέλειο κορμί, πως έχασε 17 κιλά και γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες!

Η γνωστή τραγουδίστρια μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι της και μας είπε πολλά… Δες φωτογραφίες

H Στέλλα Καλλή είναι μια από τις πιο σικάτες τραγουδίστριες της πίστας και μια καθαρή λαϊκή φωνή! Όμορφη καλλιεργημένη και με σπουδές στην Αμερική. Μετράει πλέον αρκετά χρόνια στο τραγούδι και τα τραγούδια της κάνουν επιτυχία το ένα μετά το άλλο με την υπογραφή πάντα του Φοίβου. Mαζί με τον Πάνο Καλλίδη και το Χρήστο Μενιδιάτη, στο VOX, αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα του χειμώνα.

Μας υποδέχθηκε θερμά στο καμαρίνι της για τη συνέντευξη, μια κούκλα παρά το γεγονός ότι φορούσε τη φόρμα της και τα αθλητικά της! Συνειδητοποιημένη, με άποψη μας αποκάλυψε το μυστικό της για το τέλειο σώμα της, αλλά και πως έχασε 17 ολόκληρα κιλά. Δήλωσε πως έχει κάνει πλαστική και πως αν χρειαστεί θα ξανακάνει και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της! Όσο για τους άντρες; Κι όμως δεν την φλερτάρουν!

Νιώθεις οτι άργησες να φτάσεις στην επιτυχία; Γιατί εμεις νιώθουμε οτι έγινε πολύ γρήγορα… Αυτό συνέβη επειδή εσείς με μάθατε όταν βγήκα στην δισκογραφία. Πριν από αυτό όμως, περίμενα πολύ… Εκανα πολύ χρόνο υπομονή. Τέσσερα  χρόνια  έλεγα ένα μόνο τραγούδι σε μεγάλα σχήματα. Έψαχνα το δρόμο μου. Είναι ο χώρος πολύ δύσκολος, ειδικά αν δεν έχεις άκρες. 

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες φωτογραφίες μέσα από το καμαρίνι της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε