Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

H Ζ. Μακρυπούλια έκανε δηλώσεις. Αρραβωνιάζεται ή όχι;

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τους έρωτες και το ενδεχόμενο του αρραβώνα…

Για τον έρωτα, τις σχέσεις και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο “10 με 1 μαζί” με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.
 
Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι πολύ εσωστρεφής επειδή έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και ξεκαθάρισε ότι δεν αρραβωνιάζεται. “Τον μεγάλο έρωτα τον καταλαβαίνεις αμέσως. Σου χτυπάνε διάφορα καμπανάκια. Το βλέπεις και το νιώθεις. Το νιώθει όλο σου το κορμί δηλαδή”, είπε η Ζέτα Μακρυπούλια και πρόσθεσε: “Δεν αρραβωνιάζομαι και δεν λέω και κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό, σας απάντησα. Δεν αρραβωνιάζομαι”.
 
Η διάσημη ηθοποιός που θα παρουσιάσει και το επόμενο “Dancing with the stars” φάνηκε αποφασισμένη να κρατήσει τα προσωπικά της μακριά από τις κάμερες, γιατί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, έχει αλλάξει αμέτρητους συντρόφους, ενώ έχει μείνει έγκυος ουκ ολίγες φορές. “Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά γι’ αυτό υπάρχει κι αυτή η εσωστρέφεια από μέρους μου. Διαφορετικά, όλος ο κόσμος τη χαρά του θέλει να τη μοιράζεται. Κυρίως με ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι αγαπημένοι του. Το κάνω αυτό με τους πολύ στενούς μου φίλους. Από εκεί και πέρα το να βγω δημόσια να δώσω ένα δικαίωμα, επειδή έχουν γραφτεί εκατομμύρια σενάρια για την προσωπική μου ζωή, προσπαθώ αυτό το θέμα να το διαφυλάξω. Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης, μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει”.
 
Ωστόσο, η ίδια ήταν ιδιαίτερα “άνετη” στο να συζητήσει την προηγούμενη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο και δήλωσε πως με το κεφάλαιο “Αντώνης” έχει κλείσει οριστικά για εκείνη. “Δεν περιμένω τις εκπομπές για να ακούω πράγματα που ήδη γνωρίζω. Με τον Αντώνη είχαμε μία σχέση πάρα πολλά χρόνια, μία πολύ μεγάλη και σημαντική σχέση. Δεν περίμενα να έλθει σε σας για να μάθω πράγματα για τον χαρακτήρα του, ούτε περιμένω την αναγνώριση της σχέσης μου γενικά μέσα από την δημοσιότητα. Το κεφάλαιο Αντώνης για εμένα έχει κλείσει και θεωρώ ότι δεν πρέπει οπωσδήποτε, εάν χωρίσεις με κάποιον να είσαι και στα μαχαίρια”, είπε χαρακτηριστικά.
 
 Δες το video από την εμφάνιση της Ζέτας μακρυπούλια στο “10 με 1”:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε