Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Helen Hunt! Πως διατηρεί αυτό το σώμα στα 49 της; “Κλέψε” τα fitness tips της…

Helen Hunt! Πως διατηρεί αυτό το σώμα στα 49 της; “Κλέψε” τα fitness tips της…

Η Helen Hunt ανακάλυψε πρόσφατα την αγάπη της για τη θάλασσα και το surf… Kι εμείς μείναμε άναυδοι από τη μοναδική φυσική της κατάσταση.

Δεν είναι από τους ηθοποιούς που απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τον τρόπο ζωής τους! Απλά τη θυμάσαι στο πλευρό του Jack Nickolson στο “Kαλύτερα Δεν Γίνεται” ή στην κωμωδία “Αυτό που θέλουν οι γυναίκες” να ερωτοτροπεί με τον Mel Gibson. Η φιγούρα της στον κινηματογράφο ξεχωρίζει… εντυπώνεται! Η Helen Hunt ανακάλυψε πρόσφατα την αγάπη της για τη θάλασσα και το surf… Kι εμείς μείναμε άναυδοι από την μοναδική φυσική της κατάσταση. Ποια είναι τα μυστικά της; Τα έχουμε καταγράψει όλα εδώ…

Soul Surfer

Πριν από έναν περίπου χρόνο η Helen βρέθηκε στην Χαβάη, να δαμάζει τα κύματα για τις ανάγκες της ταινίας Soul Surfer όπου και πρωταγωνιστεί. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που η Helen δοκίμαζε να ισορροπήσει επάνω στη σανίδα, τα μαθήματα surf αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα!

“Είμαι αρκετά άνετη με την σανίδα! Βέβαια, κάθε φορά που τα κύματα μεγαλώνουν απειλητικά, μου φεύγει αμέσως όλη η άνεση” λέει με χιούμορ για το surf. “Όταν όμως τα κύματα είναι μικρά και ωραία, τότε το λατρεύω το άθλημα”.

Απόδειξη; Μα φυσικά η επιστροφή της στο νερό και μετά το τέλος της ταινίας. Ο φωτογραφικό φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τα κύματα της εξωτικής Χαβάης. Και από ό, τι φαίνεται τα πηγαίνει καλά. Να λοιπόν ένα μυστικό για να διατηρεί η Helen τη σιλουέτα της σε υπέροχη φόρμα. Πριν ανακαλύψει όμως το Surf;

Μάθε όλα τα μυστικά της εμφάνισής της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε