Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

How to be… Chic! Οι 15 κανόνες της εκλεπτυσμένης κομψότητας!

How to be… Chic! Οι 15 κανόνες της εκλεπτυσμένης κομψότητας!

To να είσαι chic είναι κάτι που όλες το θέλουμε και το TLIFE σου δίνει 15 κανόνες που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Το να ντύνεσαι και να είσαι chic ακούγεται πολύ απλό αλλά στην πραγματικότητητα δεν είναι και τόσο αφού θέλει να γνωρίζεις κώδικες της μόδας, να έχεις χορτάτο μάτι, κρίση όταν πρόκειται για μία αγορά και τόλμη να αποχωριστείς εφήμερα παιχνίδια του στιλ και κόλπα εντυπωσιασμού. Είναι σαν να θέλεις να έχεις ωραίο σώμα και για να το αποκτήσεις να πρέπει να αποχωριστείς για πάντα ή έστω να ελαχιστοποιήσεις τις λιχουδιές. Θέλει κόπο και γνώση του τι πρέπει να τρως, σωστά; Σωστά. Το να είσαι chic δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα φορέσεις και το πως αλλά και από το όλο σου στήσιμο, τα μαλλιά, τα νύχια, τα αξεσουάρ. Είναι τέχνη για δεξιοτέχνες για αυτό και τις πιο chic εμφανίσεις συνήθως τις βλέπεις από γυναίκες αρκετά χορτάτες από μόδα που έχουν εκθέσει τους εαυτούς τους σε αυτό που λέγεται στιλ.

Μπορεί όλο αυτό να σου ακούγεται κάπως απόμακρο αλλά με λίγη καλή θέληση και κάποια βασικά rules μπορείς εύκολα να κάνεις κι εσύ εμφανίσεις με χαρακτηριστικό τους την κομψότητα αλλά και να αποφύγεις τα λάθη.

1. Απόφυγε την οποιαδήποτε υπερβολή! Βασικός κανόνας της κομψότητας είναι το γνωστό less is more (όσο λιγότερα τόσο καλύτερα).

Hermes

Διατήρησε λιτές τις γραμμές των ρούχων σου. Οι ίσιες και οι γεωμετρικές είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογές ενώ φέτος που τα παλτό είναι αρκετά φαρδιά σίγουρα είναι στα must chic items to wear.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε