Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Α. Δημητρίεβιτς πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της, Θ. Ευθυμιάδη!

Δες φωτογραφίες…

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Εθνικού Θεάτρου ”Ο κόκκινος βράχος”, ενός από τα δημοφιλέστερα ρομαντικά μυθιστορήματα του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Το TLIFE βρέθηκε από νωρίς εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους πρωταγωνιστές του έργου καθώς και όλους όσους πήγαν εκεί για να το παρακολουθήσουν.

Ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς λοιπόν που βρέθηκαν στο Εθνικό Θέατρο, ήταν και η σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη, Άννα Δημητρίεβιτς. Η Άννα και ο Θανάσης είναι αρκετά χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι πάντα αχώριστοι. Παρόλο που η Σέρβα καλλονή δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, δεν λείπει ποτέ από τις σημαντικές στιγμές του αγαπημένου της, όπως είναι οι πρεμιέρες του.

Το ζευγάρι, προτιμά να απολαμβάνει κυρίως ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, η Άννα σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε για τον σύζυγό της: ”Δεν έχω δει άλλους άντρες να ασχολούνται τόσο με τα παιδιά τους. Ότι κάνω εγώ, το κάνει και ο Θανάσης. Από το να τους φτιάξει το φαγητό και να τις ταΐσει μέχρι να αλλάξει πάνες. Του ταιριάζει ο ρόλος του μπαμπά και τα παιδιά τον έχουν γλυκάνει πολύ.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες του TLIFE από την πρεμιέρα εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε