Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μιλάει για το παρελθόν της αλλά και για την οικογενειακή της ζωή.

 Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Parade και κάνει αποκαλύψεις. Η διάσημη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον άντρα της ζωής της και την οικογένειά τους: “Τα παιδιά σίγουρα μας έχουν δέσει μαζί, αλλά μία σχέση δεν μπορεί να κρατήσει εάν υπάρχει μόνο γι’ αυτό. Πρέπει να νοιάζεσαι για τον άλλο και να περνάς καλά μαζί του. Και εμείς το κάνουμε. Έχουμε μία απίστευτη ζωή μαζί. Μας αρέσει να περνάμε το χρόνο μας ο ένας με τον άλλο και έχουμε ανάγκη ο ένας από τη συντροφιά του άλλου”.

Παρόλο που είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες και επιτυχημένες σταρ η ίδια υποστηρίζει ότι έχει παραξενιές. Ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι την αγαπούν κι έτσι! “Με τον Brad φροντίζουμε να μην μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλο περισσότερες από τρεις μέρες. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω γιατί μας αρέσει να καθόμαστε σπίτι. Είμαστε ο μπαμπάς και η μαμά με τις πυτζάμες μας”, αναφέρει η  Angelina.

Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για το παρελθόν της το οποίο έχει σχολιαστεί από πολλούς και με διαφορετικούς τρόπους. “Πέρασα μία περίοδο στη ζωή μου, όπου ένιωθα ότι οι χαρακτήρες που υποδυόμουν περνούσαν καλύτερα από εμένα. Αυτό ίσως εξηγεί το γεγονός των 13 τατουάζ που έχω, ή κάποιων πραγμάτων που έκανα”, τονίζει η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε