Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η άνοδος και η πτώση του Mr Lak που συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο!

Σαν “βόμβα” στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας έσκασε η είδηση για τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά σήμερα τα ξημερώματα για χρέη στο Δημόσιο.

 Οι άντρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ τον έπιασαν κατά την επιστροφή του από το νυχτερινό κέντρο “Διογένης”.
 
Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και σχεδιαστές της χώρας και παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχε μετά τη χρεοκοπία του, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα φθάναμε ως τη σύλληψή του. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, ο ίδιος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Media με τη συμμετοχή του στο “Fab5” και είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

 
Τα χρόνια της δόξας
 
Ο Mr Lak όπως έχει γίνει γνωστός o Γαβαλάς, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες μάρκες του εξωτερικού και έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ και τις εκκεντρικές εμφανίσεις του. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ονάματα της μόδας στη χώρα και έχει ζήσει μια πλουσιοπάροχη ζωή με πολλές ανέσεις και χλιδή. Ο ίδιος είναι λάτρης της μόδας και προσπαθεί πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές του εμφανίσεις.

 
Μερικές από τις πολυτελείς φίρμες που έχει συνεργαστεί είναι η βρετανική Burberry, η ιταλική D&G, η DSquared και η Μοschino Love, ενώ, πελάτες του είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

 

Διάβασε για την πτώση του Λάκη Γαβαλά αλλά και την επιστολή που έστειλαν εργαζόμενοι του στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε