Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι η Antonella στη σειρά “Patty”!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη “δανείζει” τη φωνή της στην μικρή Antonella, την αντίζηλό της Patty στην ομώνυμη σειρά του Mega!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη “δανείζει” τη φωνή της στην έφηβη Antonella που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Patty” του Mega! H γνωστή ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που έχει αναλάβει, την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης και τα μελλοντικά της σχέδια.

 
Η γνωστή ηθοποιός, που έχει κάνει πολλές μεταγλωτίσεις σε κινούμενα σχέδια της Disney δηλώνει πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε δραματοποιημένη σειρά με αληθινούς χαρακτήρες. “Με το στούντιο Sierra συνεργάζομαι αρκετό καιρό. Αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω μεταγλώτιση σε ηθοποιό. Έκανα το δοκιμαστικό και με πολλή χαρά ανέλαβα το ρόλο“, αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
 
Για τον ρόλο της Antonella, η ίδια λέει πως πρόκειται για το άλλο νόμισμα της Patty. “Η Patty είναι η πολύ καλή στη σειρά, ενώ η Antonella είναι η επιτηδευμένη, η κακιά“, αναφέρει και συμπληρώνει: “Ο ρολος της είναι πολύ ωραίος. Υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες οσον αφορά την προσαρμογή των διαλόγων στην ελληνική γλώσσα, αλλά μου αρέσει και μου κάνει πολύ κέφι!”. Ενώ, υπογραμίζει πως αυτό που της αρέσει στο ρόλο είναι πως “μπορει με τη φωνή της να δώσει ζωή σε μια ζωγραφιά”.
 
 
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε