Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Aθηνά Μαξίμου στο TLIFE: Με τον Αιμίλιο θέλουμε να κάνουμε παιδί!

Η Αθηνά μας μίλησε για τον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την δουλειά της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του “Steps” μέχρι να αρχίσει η σειρά να προβάλλεται.

Την Αθηνά Μαξίμου την γνωρίσαμε μέσα από κινηματογραφικές επιτυχίες κυρίως, όπως στην “Αυτή η νύχτα μένει”, “Beautiful People” και “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”. Τώρα την βλέπουμε στην μικρή μας οθόνη,  στη σειρά “Steps”. 

Είναι έξι χρόνια μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, εκ των οποίων τα πέντε είναι παντρεμένοι! Η Αθηνά μας μίλησε για τον γάμο της, την δουλειά της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Steps μέχρι να αρχίσει η σειρά να προβάλλεται.

Για την σχέση της με τον χορό αλλά και γενικότερα για την σειρά Steps:

“Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Πάτρα. Κάνω την “Κραυγή”, σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου.

Το “Steps” γυρίστηκε πριν από 2,5 χρόνια περίπου. Έχω κάνει αρκετά χρόνια χορό… Δεν έχω δίπλωμα για να λέγομαι χορεύτρια. Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης που πάντα με ενδιέφερε. Και ασχολήθηκα κάποια χρόνια, ας πούμε στα σχολικά, μετά σταμάτησα…”

Στη σειρά υποδύεται χορεύτρια σε strip show… Έκανε κάποια ειδικά μαθήματα; ” Δεν είχα αρκετές σκηνές σε σχέση με αυτό τον ρόλο, οπότε κάναμε μία συγκεκριμένη χορογραφία και αυτό ήταν! Δεν χρειάστηκε κάποια ειδικά μαθήματα.”

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε