Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Αθηνά Ωνάση κάνει στροφή στο… μόντελινγκ!

Το νέο πρόσωπο του οικού Gucci αναμένεται να γίνει η γνωστή κληρονόμος…

Την αγάπη της για την ιππασία και την μόδα φαίνεται πως προσπαθεί να συνδυάσει η Αθηνά Ωνάση και γι’ αυτό το λόγο θα συμπεριληφθεί στην νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου Gucci.

 
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, η γνωστή κληρονόμος με την μεγάλη περιουσία και των χαμηλών τόνων προφιλ, κάνει ένα μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Η ίδια περνά τον περισσότερο χρόνο της στο στίβο της ιππασίας και ντύνεται συνήθως casual, αλλά και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να περάσει αυτό το λουκ και στην νέα καμπάνια του οίκου.
 
Η ιδέα να αξιοποιηθούν celebrities από τον γνωστό ιταλό σχεδιαστή ήρθε με την καθιέρωση των αγώνων ιππασίας “Gucci Masters Grand Prix”. Στον ομώνυμο αγώνα που έγινε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη στο γαλλικό χωριό Βιλπέντ, ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές επιδόσεις της, η Αθηνά έκλεψε την παράσταση. Οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες: οι κοσμικές στήλες ασχολήθηκαν με την Ελληνίδα κληρονόμο και όχι τόσο με την είδηση ότι ο οίκος μπαίνει για τα καλά στην ιππασία.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε