Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Beyonce κουρεύεται μόνη της! Εσύ; Σου έχουμε 6 βήματα για να το κάνεις σωστά!

Η Beyonce κουρεύεται μόνη της! Εσύ; Σου έχουμε 6 βήματα για να το κάνεις σωστά!

Είναι η οικονομική κρίση που θα μας οδηγήσει να κουρευόμαστε μόνες ή η DIY μανία που μας έχει πιάσει όλους;

Στα έχω ξαναπεί! Έχω τον φόβο του κομμωτή γι’ αυτό και αφήνω πολύ συγκεκριμένα ψαλίδια να αγγίζουν τα μαλλιά μου. Όπως τα ψαλίδια του Niko- Niko. Αν δεν ήμουν σίγουρη ότι όταν λέμε δύο δάχτυλα εννοούμε δύο δάχτυλα δεν θα κουρευόμουν ποτέ για τις ανάγκες ενός άρθρου (λύσε τον γρίφο εδώ!).

Όπως καταλαβαίνεις το να πιάσω το ψαλίδι και να κουρευτώ μόνη μου δεν θα το έκανα ποτέ! Η Beyonce (δήλωσε ότι κουρεύεται μόνη της!) έχει κάθε μέσο να το κάνει. Γιατί αν πάει κάτι λάθος θα μαζευτούν δέκα πάνω από το κεφάλι της (κυριολεκτικά!) να διορθώσουν την κατάσταση!

Anyway! Κάτι οι δηλώσεις της Beyonce, κάτι η οικονομική κρίση και ο κομμωτής των stars Lee Staford (κουρεύει την Agyness Deyn) δημιούργησε έξι βήματα τα οποία αν ακολουθήσουμε πιστά θα μπορούμε να κουρευόμαστε και μόνες μας! Ή τουλάχιστον, έτσι αποδείχθηκε από το “πείραμα” που έγινε. Με εθελόντρια. Όλα κανονικά.

Αυτή είναι η Alice. Και είναι η εθελόντρια που δέχτηκε να κουρευτεί μόνη της στο κομμωτήριο του Lee ακολουθώντας τις συμβουλές του. Παρακάτω σου έχουμε όλα τα steps αλλά και πώς έγινε η Alice μετά!

Βήμα 1
Χτένισε τα μαλλιά σου ώστε να γίνουν όσο πιο απαλά γίνεται πριν ξεκινήσεις να κουρεύεσαι, ειδικά αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν ή κυματιστά. Με τον τρόπο αυτό θα “πέσουν” πολύ όμορφα αφού κοπούν. Δεν χρειάζεται να λούσεις τα μαλλιά σου. Πρόκειται για κούρεμα σε στεγνά μαλλιά.
Χρόνος: 5 λεπτά

Διάβασε όλα τα βήματα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε