Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Catherine ακολουθεί το παράδειγμα της Νταϊάνα και δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της

Στο δρόμο που χάραξε η Νταϊάνα βαδίζει η Catherine, αποκαλύπτοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες της

Το παράδειγμα της ευαίσθητης πριγκίπισσας Νταϊάνα φαίνεται πως ακολουθεί η Δούκισσα Catherine, αποκαλύπτοντας μια άλλα πιο ανθρώπινη πλευρά της. Η ίδια απέδειξε ότι το ταξίδι της στον Καναδά με τον πρίγκιπα William δεν έγινε μόνο για τη διασκέδασή τους, αλλά και για την ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων.

 

Έτσι το ζευγάρι βρέθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων στο Slave Lake, που υποφέρουν μετά τη μαζική καταστροφή του περασμένου Μαΐου. Πέρα λοιπόν, από τις ευχάριστες δραστηριότητες και τις επίσημες εμφανίσεις, οι δυο τους αποφάσισαν να σταθούν για λίγο σε όσους έχουν πραγματικά προβλήματα και να τους στηρίξουν.

 

Με casual εμφάνιση και έντονο προβληματισμό, η Catherine και ο William πραγματοποίησαν σήμερα μια επίσκεψη εκτός προγράμματος στα χαλάσματα της περιοχής Slave Lake, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά πριν από δυο μήνες. Αν και δεν υπήρξαν θύματα στην περιοχή, οι ζημιές ήταν τεράστιες και αυτό στοίχησε πολύ στους κατοίκους. Το βασιλικό ζευγάρι πέρασε από την περιοχή και είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί, προσδφέροντας απλόχερα τη συμπεράστασή του στους πληρέντες.

 

Πλήθος ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά και να μιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Και όπως φαίνεται η επίσκεψή τους λειοτούργησε θετικά, αφού γέμισαν με αισιοδοξία τους κατοίκους.

Δες στο TLIFE περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε