Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η chic Σίσσυ Φειδά στο TLIFE! Που ψωνίζει, τι δεν θα φορούσε ποτέ, ποια είναι η αγαπημένη της τάση;

Η Σίσσυ Φειδά μοιράζεται με το TLIFE τις fashion αγάπες της, τον αγαπημένο της σχεδιατή αλλά κι ό, τι έχει μάθει μέχρι σήμερα!!

Γυναίκες που παρακολουθούν τη μόδα υπάρχουν πολλές. Γυναίκες που ψωνίζουν επώνυμα ρούχα επίσης βρίσκεις πολλές. Γυναίκες όμως που ό, τι κι αν φορέσουν αποπνέουν έναν αέρα chic δεν βρίσκεις εύκολα. Δυστυχώς δεν είναι απλή υπόθεση, αφού δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα φορέσεις κι από το πως θα τα συνδυάσεις, αλλά η φιγούρα σου και η προσωπικότητά σου είναι αυτές που θα το αναδείξουν σε chic.

Μία από τις λίγες που καταφέρνουν να είναι κομψές, από τη βραδινή τους έξοδο μέχρι και την καθημερινότητά τους, κάνοντας τις πιο απλές στιλιστικές επιλογές να φαίνονται τόσο elegant, μιλάει στο TLIFE!  Η Σίσσυ Φειδά μία πολύ όμορφη γυναίκα που live είναι ακόμη πιο ωραία με εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα και μεγάλα μάτια, ξέρει να ντύνεται και ακομπλεξάριστα παραδέχεται πως ψωνίζει από το Zara και από άλλες boutique με high street ( = πιο οικονομικά ρούχα) αφού βρίσκει πολύ ωραία ρούχα τα οποία, όπως μου λέει, πολλές φορές όταν τα φοράει δεν την πιστεύουν από που τα έχει πάρει και της έχει τύχει να χρειαστεί να δείξει το ταμπελάκι.

Πλέον νομίζω πως πρέπει να σταματήσει αυτός ο μύθος… που θέλει μια γυναίκα για να θεωρείται chic, το ρούχο της να είναι επώνυμο. Καλό είναι πια, να εστιάσει κανείς σε αυτό που πραγματικά κάνει ένα ρούχο κομψό: η ποιότητα και οι σωστές ραφές.

Με μεγάλη χαρά η Σίσσυ αποδέχτηκε την πρόσκληση να μιλήσουμε για μόδα και οφείλω να παραδεχτώ πως ήταν ευχάριστη η κουβέντα μαζί της αφού δεν έλεγε τίποτα τυχαία. Μιλούσε εμπεριστατωμένα, είχε άποψη που τεκμηρίωνε και όλα τα έκρινε σύμφωνα με τη δική της αισθητική και τα δικά της δεδομένα.

Πότε όμως πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την μόδα;

“Από πολύ μικρή”! Η Σίσσυ μου λέει πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι που είχε πολλά περιοδικά μόδας, αφού η μαμά της πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της. “Εκείνη την εποχή οι γυναίκες ραβόντουσαν κιόλας και η μαμά μου με έπαιρνε μαζί. Έβλεπα, και πρέπει να σου πω πως έφτιαχνα τα σακάκια που φορούσα στο σχολείο μόνη μου. Έπαιρνα τα μεγάλα σακάκια του μπαμπά μου και τα πείραζα, έφτιαχνα τα μανίκια στο μέγεθός μου και τα φορούσα. Ήμουν από τα κοριτσάκια που από πολύ μικρές ασχολήθηκαν με αυτό που λέγεται στιλ. Δεν πέρασα ποτέ καμία φάση περίεργη όπως κάνουν τα παιδιά στην εφηβεία, διατήρησα ένα απλό στιλ. Ίσως η πιο extreme αλλαγή που έχω κάνει να είναι που έκοψα πολύ κοντά τα μαλλιά μου”.

Διάβασε στο TLIFE όλα τα μυστικά μόδας που αποκάλυψε η Σίσσυ Φειδά

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε