Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Courteney Cox αποκαλύπτει την δίαιτα της Aniston

H διάσημη ηθοποιός μιλάει για την διατροφή των τριών κοριτσιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Φιλαράκια” καθώς και για την κινηματογραφική της μεταφορά.

Η Courteney Cox υποστηρίζει πως οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς έτρωγαν επί δέκα χρόνια μαζί και μάλιστα το ίδιο γεύμα. “H Jennifer, η Lisa (Kudrow) κι εγώ γευματίζαμε μαζί κάθε μέρα επί 10 χρόνια”, δήλωσε χαρακτηριστικά στους Los Angeles Times. Το γεύμα τους ήταν μία σαλάτα με το όνομα Cobb, η οποία ήταν ουσιαστικά μία έμπνευση της Aniston. Η σαλάτα περιείχε μπέικον γαλοπούλας και φασολάκια. Η Aniston είχε τον τρόπο της με το φαγητό και βοήθησε και τις άλλες δύο.

Η 45χρονη ηθοποιός απαντάει και για το ενδεχόμενο της μεταφοράς της σειράς στην μεγάλη οθόνη έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το “Sex and the city”. Σύμφωνα με την ίδια, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ καλό αλλα δεν πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί. “Η διαφορά στις δύο σειρές είναι ότι οι πρωταγωνίστριες του “Sex and the city” γυρνούσαν όλο το Μανχάταν ενώ εμείς ήμασταν καθηλβμένοι στο διαμέρισμα ή στην καφετέρεια”, υποστήριξε η Cox.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε