Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Δ. Αιγινίτη μιλά στην Τατιάνα για τις έξυπνες αγορές του καλοκαιριού!

Μιλά για τις έξυπνες αγορές που μπορούμε να κάνουμε και την εμπειρία της στο Wipe Out! Δες το βίντεο!

Η Δήμητρα Αιγινίτη φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα και τις τηλεθεάτριες για τις έξυπνες, σικάτες και φθηνές αγορές που μπορούν να κάνουν για το καλοκαίρι, καθώς και για την εμπειρία της στο Wipe Out.

Το στυλ της, είναι ιδιαίτερο…
”Σχετικά με το κατά πόσο έχω γούστο, οι απόψεις διίστανται. Γενικά, έχει αναφερθεί ότι είμαι κακόγουστη, ότι δεν κάνω σωστές επιλογές και τα λοιπά, αλλά νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα το πώς αισθάνεσαι μέσα σ’ αυτό που φοράς. Οπότε, όσο γίνεται θα το συζητήσουμε… (γέλια)”

Η Δήμητρα έχει ύψος 1,79, δεν φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια αυτό το διάστημα, αλλά θα ευχόταν να μπορούσε να φορέσει… ”Πίστεψέ με Τατιάνα, μακάρι να μπορούσα να βάλω τακούνι, απλά μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν μπορώ να φορέσω λόγω του χειρουργείου στο γόνατο.”, τόνισε.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται όμως το πόδι της ύστερα από το Wipe Out; ”Έζησα μεγάλες στιγμές… Συμμτείχα στο Wipe Out στην Αργεντινή, ήμασταν μια πάρα πολύ ωραία ομάδα! Για να σου δώσω να καταλάβεις, παρότι πέρασα μια περίεργη φάση με τον τραυματισμό, πέρασα καλά αφού ήμασταν καλή ομάδα κι ευτυχώς δεν πονούσα εκείνη την περίοδο. Πονούσα μετά το χειρουργείο. Όταν τραυματίστηκα, δεν σταμάτησα, συνέχισα κανονικά. Επειδή ήταν ζεστό, δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκα σοβαρά. Είχα πάθει εξάρθρωση επιγονατίδας. Εντάξει, πάει πέρασε… Το θέμα είναι ότι τελειώνοντας τα αγωνίσματα, το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ”Τι χρόνο έκανα;”. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία όμως κι έκανα και μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη στην Αργεντινή.”

Σχετικά με την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρε…
”Κάνω 8 χρόνια ελεύθερο ρεπορτάζ… Πήρα λοιπόν, συνέντευξη από τον πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, τον Φερνάντο Ντε Λαρουά, υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας το 2001. Οπότε ήταν μια συνέντευξη πολύ επίκαιρη ως προς τα δικά μας δεδομένα.”

Δες το βίντεο με την βόλτα για shopping που έκανε η Δήμητρα:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε