Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Δ. Βανδή στην Τατιάνα για την περιπέτεια της υγείας της: “Δεν είχα δύναμη να αναπνεύσω”

Η Δέσποινα μιλάει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγεία της την Πρωτοχρονιά

Λίγες μέρες μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Δέσποινα Βανδή μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτειά της, στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”

Η Δέσποινα περιέγραψε στην Τατιάνα πως ένιωσε αδιαθεσία  και έντονο πόνο στο στήθος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τη στιγμή που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε. “Εγώ είμαι καλά μετά την περιπέτεια που πέρασα, που όπως έχω ακούσει πολύς κόσμος περνά πνευμονία αυτήν την περίοδο. Πρόκειται για ένα μικρόβιο μεταλλαγμένο που δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα που ξέραμε από παλιά. Στη διάρκεια του προγράμματος πόνεσα, γιατί με το 37,5 δεν θα καταλάβαιναν ότι έχω πνευμονία“, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και διέγνωσαν πως είχα μια βλάβη στον πνεύμονα που είχε αγγίξει και το διάφραγμά μου, λόγω της πνευμονίας”.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένειά της, ενώ, θα  επιστρέψει στο “Vox” την ερχόμενη Παρασκευή στις 14 Ιανουαρίου. “Την Παρασκευή επιστρέφω κανονικά στο Vox και θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους όσους ήρθαν την Πρωτοχρονιά στο μαγαζί και δεν μπόρεσα να είμαι μαζί τους”, δήλωσε και συνέχισε: “Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένιωσα ένα πόνο, δεν είχα δύναμη να αναπνεύσω και να τραγουδήσω κανονικά και αισθάνθηκα ότι ρίχνω και τον κόσμο. Ήμουν υποτονική, γι’ αυτό σταμάτησα και το πρόγραμμα και ζήτησα “Συγγνώμη” στο κοινό”.

Δες το vide από την εκπομπή:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε