Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά!

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το νέο της τραγούδι, ζωντανά μέσα από την εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος χθες στο Love Radio 97,5.

Η Δέσποινα Βανδή  δήλωσε πως έχει πολύ άγχος τις τελευταίες μέρες και για τα Mad Awards, αλλά και για το νέο δίσκο της, καθώς πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά που παρουσιάζει με τον Φοίβο, μετά την αποχώρηση από την Heaven.

 Όσον αφορά την σχέση της με τον διάσημο μουσικοσυνέτη η pop star σχολίασε ότι δουλεύουν πολύ καιρό μαζί και αγαπούν ο ένας τον άλλον. “Με τον Φοίβο έχουμε καταντήσει σαν αυτούς που γερνάνε μαζί. Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αλλά πάντα υποχωρώ εγώ”, αναφέρει η ίδια.

 Η νέα της δουλεία θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο “C’est la vie” και θα έχει μέσα το ομώνυμο κομμάτι, που είναι ένα χασάπικο, το οποίο εμπνεύστηκε ο Φοίβος μετά από μια συνομιλία που είχε με τον Νίκο Χατζηνικολάου! Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, το Cd θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα Real News στις 13 Ιουνίου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τα αγαπημένα της τραγούδια από το νέο της δίσκο. Μίλησε για το κομμάτι “Για άλλη μια φορά”, που θα ξαφνιάσει τους ακροατές, αλλά και το τραγούδι “Και πυροβόλησες”, που είναι ένα κομμάτι το οποίο περιμένει να σημαδέψει την καριέρα της!

Το τραγούδι που ακούσαμε σε πρώτη μετάδοση από το νέο της δίσκο στην εκπομπή, ήταν το “Κομμάτι απ’ την καρδιά σου”, το οποίο αναμένεται να πει και στα Mad Music Awards:

Διαβάστε επίσης:

Το εξώφυλλο του νέου CD της Δέσποινας Βανδή!
To νέο CD της Δέσποινας Βανδή!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε