Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Drew Barrymore μιλά για την εργένικη ζωή!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar έδωσε η Drew Barrymore μιλώντας για τις σχέσεις και τον Justin Long!

Για τους έρωτες της ζωής της και το πως περνά και μόνη της καλά μίλησε η Drew Barrymore στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar. Η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδέχτηκε πως το θέμα των σχέσεων δεν αποτελεί γι’ αυτήν προτεραιότητα, όπως στο παρελθόν.

 
H γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία “Από μακριά και αγαπημένοι” μιλά και για τον πρώην σύντροφό της Justin Long. Η ίδια, μάλιστα, αναφέρει πως ο Justin ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της, αλλά παραδέχεται ότι και μόνη της περνάει καλά. Στα 33 χρόνια της, η λαμπερή ηθοποιός εξομολογείται ότι η ερωτική σχέσει δεν είναι το παν για εκείνη και πως έχει αρχίσει να εκτιμά και το χρόνο που αφιερώνει στον εαυτό της.

 
Η ίδια αποκαλύπτει πως της αρέσει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και να περιποιείται την εμφάνισή της, ενώ, την ίδια στιγμή κάνει γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα για να μένει σε φόρμα.
 
Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός έκανε και μια μοναδική φωτογράφηση με θέμα τη δεκαετία των ’60, που θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Οκτωβρίου.

Δες φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού για το Harper’s Bazaar:


Το εξώφυλλο του περιοδικού!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε