Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ε. Ασημακοπούλου αποκαλύπτει πώς έχασε τα 13 από τα 18 κιλά της εγκυμοσύνης!

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει να φάει γλυκό από τον Δεκαπενταύγουστο!

Η Έλενα Ασημακοπούλου, που στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο βάφτισε στις 21 Ιουνίου στις Αφίδνες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ!”, αποκάλυψε τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να χάσει τα 13 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη!

”Είναι μοναδικά τα συναισθήματα που νιώθω μετά τον ερχομό της κόρης μου. Δεν περιγράφονται. Οι μήνες που πέρασαν είχαν τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές τους. Μόλις γεννήθηκε η μικρή, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Μπρούνο. Μετά ήρθε η βάφτισή της. Αλλά κρατάμε τις καλές στιγμές”, δηλώνει η 27χρονη ηθοποιός στο ”ΟΚ”, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι, σαφώς και θέλει να κάνει και δεύτερο, αλλά είναι ακόμα νωρίς.

Όσο καιρό λοιπόν, η Έλενα ήταν έγκυος στην Μαρία Ροζαρία, που σήμερα είναι εννέα μηνών, πήρε 18 κιλά! Πώς κατάφερε λοιπόν, να τα χάσει; ”Τα 13 κιλά τα έχασα τους δύο πρώτους μήνες μετά τη γέννα. Όμως ξενυχτούσα πολύ και δεν έτρωγα, που δεν είναι και το πιο σωστό. Μου έχουν μείνει τα πέντε τα οποία θέλω αν χάσω με γυμναστική, ενώ άρχισα να προσέχω ξανά τη διατροφή μου!… Στα γλυκά δεν λέω όχι. Στην εγκυμοσύνη μου έτρωγα πολλά, όμως τα έκοψα μόλις γέννησα. Έχω να φάω γλυκό από τον Δεκαπενταύγουστο”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε