Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ε. Δημητροπούλου μιλά στο ΤLIFE για την “Άννα” και τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο “Νησί”!

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, που έχει καθηλώσει το κοινό μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για το ρόλο της Άννας Πετράκη.

Η Ευγενία Δημητροπούλου που υποδύεται την “Αννα Πετράκη”, την κόρη του Γιώργη στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Το Νησί”, μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της, τα γυρίσματα, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου.

 

Το TLIFE είχε συναντήσει την νεαρή ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς πριν από μερικούς μήνες, όπου μας είχε μιλήσει για το ρόλο της “Αλέξις” που την είδαμε να ενσαρκώνει στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσει και για το ρόλο της “Άννας Πετράκη”, μιας από τις βασικές πρωταγωνίστριες που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Πλάκα.

 

Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο της Άννας στο “Νησί”. Σε τι στιγμή βρίσκουμε την ηρωίδα;

 

Αυτή τη στιγμή η Άννα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί βλέπει τον άνθρωπο που αγαπά να παντρεύεται την αδελφή της. Βέβαια, η ίδια σε κάποια στιγμή που προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον εαυτό της, του γνωρίζει την Μαρία, αλλά αμέσως μετά το μετανιώνει. Και τώρα βλέπουμε την πάλη που έχει με τον εαυτό της και την προσπάθεια που κάνει, για να κρατήσει αυτήν τη στάση.

 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

 

Στο επόμενο επεισόδιο, η Άννα βλέπει το σημάδι της Μαρίας, καταλαβαίνει ότι έχει λέπρα και αναλαμβάνει να ανακοινώσει η ίδια το νέο στην οικογένεια Βανδουλάκη. Ο πεθερός της θέλει να την διώξει από το σπίτι, όπως κάνει και με τον πατέρα της. Θεωρεί πως η Άννα είναι η αιτία του κακόύ και πιστεύει πως έχει φέρει την αρρώστια μέσα στο σπίτι του. Τότε βλέπουμε για πρώτη φορά την Άννα να μένει μόνη, χωρίς συμπαραστάτη, αφού και η εμπιστοσύνη του άντρα της κλονίζεται και η ίδια οδηγείται σε αδιέξοδο.

 

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη και τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο “Νησι”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε