Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ε. Ελευθερίου στο TLIFE λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Η Ε. Ελευθερίου στο TLIFE λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Όλα όσα αποκαλύπτει η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Ελευθερία Ελευθερίου αναχώρησε πριν από λίγες μέρες για το Μπακού. Η ελληνική αποστολή έφυγε έχοντας στις αποσκευές της πολλές ευχές και θετική ενέργεια από την Ελλάδα. Παρόλο που η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision, η Ελευθερία και η ομάδα του Aphrodisiac δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι τελευταίες μέρες στο Αζερμπαϊτζάν είναι γεμάτες με εντατικές πρόβες, συνεντεύξεις τύπου και δοκιμές στον ήχο, τα φώτα και τα ρούχα. Η Ελευθερία είναι τρομερά ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό! Λίγα μόνο 24ωρα πριν ανέβει στη σκηνή του Crystal Hall για τον πρώτο ημιτελικό αποκαλύπτει στο TLIFE τα συναισθήματά της….

Η δεύτερη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Μπακού! Βίντεο και φωτογραφίες

Η πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Αζερμπαϊτζάν! Βίντεο

Εντυπωσίασε στις δύο πρώτες πρόβες!

Το Aphrodisiac έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από την παρουσίασή του στις πρόβες. Η θετική ενέργεια και το κέφι των μελών της ελληνικής αποστολής κέντρισαν το ενδιαφέρον στο Μπακού. “Κάναμε δυo πρόβες στις οποίες δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα με τους συνεργάτες μου γιατί ήταν η πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή του Μπακού”, εξηγεί στο TLIFE η Ελευθερία.

Διάβασε όλα οσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε