Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Ε. Τόλη βαφτίζει την κόρη της! Το TLife θα είναι εκεί.

Η Έλσα Τόλη αποκάλυψε στο TLife όλες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση της κορούλας της που θα γίνει σήμερα στο Λουτράκι!

Η Έλσα Τόλη και ο αγαπημένος της Αποστόλης Κουτρούλιας θα βαφτίσουν σήμερα την κορούλα τους. Η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, στο  πανέμορφο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου.

Η χαρούμενη μαμά έχει πιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες αφού έχει ετοιμάσει σχεδόν τα πάντα μόνη της! Από τις μπομπονιέρες, τα γλυκά μέχρι και τα μαρτυρικά έχουν όλα φτιαχτεί από τα χεράκια της. Ήταν μία πολύ δημιουργική διαδικασία η οποία είχε όπως μας αναφέρει η Έλσα και μεγάλο οικονομικό κέρδος, αφού περιόρισε τα έξοδά τους κατά πολύ!

“Είμαστε πολύ συγκινημένοι, αισθάνομαι σαν να παντρεύομαι! Δεν ξέρω πως το βιώνουν οι άλλοι γονείς αλλά για μας είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Έχουμε καλέσει πολλούς φίλους και κάποιους έχουμε να τους δούμε και πολύ καιρό οπότε θα είναι ένα μεγάλο πάρτι“, υποστηρίζει στο ΤLife η ευτυχισμένη μανούλα. “Πολλοί δεν πήγαν στους U2 για να έρθουν. Κι εμείς είχαμε εισιτήρια αλλά τα δώσαμε”, συμπληρώνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε